07.12.2017 року в Шевченківському палаці культури відбулося святкове привітання представників органів місцевого самоврядування  Шевченківської сільської ради  з святом

Дата: 11.12.2017 14:27
Кількість переглядів: 672

 

Фото без опису07.12.2017 року в Шевченківському палаці культури відбулося святкове привітання представників органів місцевого самоврядування  Шевченківської сільської ради  з святом.

  Тетяна Петрівна Шакунова – голова Шевченківської сільської ради – привітала всіх присутніх з святом  - Днем місцевого самоврядування, Грамотами за активну громадську позицію, відповідальне служіння справі,особистий внесок у становленні територіальної громади були відзначені депутати, в.о.старости,  працівники  виконавчого апарату.

  Несподіваним і яскравим було привітання Сичова Олександра Федоровича – композитора, музиканта, соліста обласної філармонії, Заслуженого артиста України. Музичні вітальні номери звучали і від дитячих колективів Шевченківського палацу культури.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь