20 Липня о 14.00 годині в сесійній залі Шевченківської сільської ради відбулась нарада на тему « Медична реформа та створення пунктів здоров’я на території ОТГ»

Дата: 23.07.2018 13:22
Кількість переглядів: 866

                                                                   Фото без опису   

20 Липня о 14.00 годині в сесійній залі Шевченківської сільської ради відбулась нарада на тему « Медична реформа та створення пунктів здоров’я на території ОТГ» за участі головного лікаря КУ « Вітовського районного медичного центру первинної медико – санітарної допомоги»  Цопи Павла Онисимовича, сільського голови  Шакунової Тетяни Петрівни, в.о. старости с. Котляреве, Шевченко, Новоруське  Кравченко Ольги Іванівни,

 в.о. старости с-ща Полігон, с-ща Водник  Серветник Ольги Павлівни,

 в.о. старости с.Зелений Гай, Оленівка  Струтинського Миколи Петровича, в.о. старости с.Мирне Ішкової Наталі Василівни та  економіста Шевченківської сільської ради Радченко Валентини Іванівни.

      На нараді було зазначено, що пункти здоров’я буде створено в с-щі Луч, с.Котляреве,  с-щі Полігон та розглянуто питання про необхідність залишити ФАП в с.Зоря.

   Павло Онисимович зазначив, що на території Шевченківської сільської ради працює 2 лікарі з якими можна заключати договори, але на даний час по нашій громаді найменша кількість договорів укладених з лікарями. На сьогоднішній день ми маємо спрощені декларації, що дає можливість скоротити час укладення договору.  

    З 2019 року населення громади не зможе отримувати медичну допомогу на другому рівні без направлення від сімейного лікаря, за виключенням лікаря психолога та гінеколога. Тому зараз стоїть дуже гостра потреба у заключенні договорів з сімейними лікарями.

    На території ОТГ існує гостра потреба в кваліфікованих спеціалістах. Для рішення цієї  проблеми сільська рада має можливість забезпечити медичних працівників житлом, що повинно посприяти залученню молодих спеціалістів.

У жовтні місяці 2018 року заплановано об’їзд по амбулаторіям і ФАПам з метою визначення потреб для якісної роботи та функціонування медичних закладів.

 

   



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь