Пошук

04 грудня 2018 року на базі Лучівського ЗДО «Росинка» (директор Герасимчук І.А.)

Дата: 05.12.2018 16:40
Кількість переглядів: 563

 

 

04 грудня 2018 року на базі Лучівського ЗДО «Росинка» (директор Герасимчук І.А.)  проведено семінар на тему: «Модернізація управлінської діяльності керівника закладу дошкільної освіти ОТГ в умовах інноваційного розвитку освіти». Мета семінару - підвищення майстерності керівників щодо забезпечення якісної управлінської діяльності закладів дошкільної освіти шляхом правильної організації внутрішнього контролю, ознайомлення з «портретом» сучасного керівника та якостями, якими він повинен володіти, заохочення  до творчості, інноваційної освітянської діяльності. У роботі семінару   брали участь   спеціаліст відділу дошкільної  освіти  Чмільова О.М., директори закладів  дошкільної освіти Шевченківської ОТГ.

      З планом проведення семінару присутніх ознайомила  О.М. Чмільова, спеціаліст дошкільної освіти, у своєму виступі  зосередила увагу присутніх на тому, що сучасний керівник повинен бути компетентним як у питаннях методології навчання, виховання і розвитку дошкільників, так і в системному управлінні дошкільним навчальним закладом.

     Під час семінару із доповіддю виступила Максимюк Г.В. (Полігонівський ЗДО «Сонечко»), яка розповіла по свій багаторічний досвід роботи, про  проведення методичних заходів, спрямованих на підвищення  майстерності педагогів.  Поділилася своїм досвідом роботи щодо оцінювання діяльності педагога та особливості використання карток контролю Осипчук І.І. (Шевченківський ЗДО № 2).

       Практична частина семінару була представлена Герасимчук І.А. (Лучівський ЗДО «Росинка») на тему «Коректурні таблиці та дидактичні рамки, як ефективний прийом інтелектуального розвитку дитини-дошкільника»  та Дукою В.В. (Котляревський ЗДО «Барвінок») на тему «Квест-гра», як одна із форм роботи в освітньо-виховному процесі».  У своїх виступах-презентаціях керівники зазначили, що такі форми роботи щодо ефективного використання сучасних, інноваційних прийомів дозволять підвищити рівень розвитку дітей-дошкільнят.

      Позитивним завершенням семінару був запропонований Чмільовою О.М. тест для керівників ЗДО  «Який він керівник?»

Учасники зібрання зробили висновок, що знання, отримані під час семінару, стануть безцінним досвідом, який вони будуть впроваджувати у практику роботи дошкільних навчальних закладів.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь