Запрошуємо активну, енергійну, креативну, ініціативну молодь долучитися до створення Молодіжної ради.

Дата: 08.05.2019 15:49
Кількість переглядів: 495

ОГОЛОШЕННЯ!

Запрошуємо активну, енергійну, креативну, ініціативну молодь долучитися до створення Молодіжної ради.

            З метою налагодження ефективної взаємодії між місцевим самоврядуванням та молоддю, для забезпечення узгодженості дій у вирішенні питань, пов’язаних із життям молодих громадян та їх участі в усіх сферах життя територіальної громади, планується створення Молодіжної ради при Шевченківській сільській раді. Завдяки цьому, молодь отримає шанс для успішної самореалізації у подальшому житті.
          Учасники Молодіжної ради матимуть можливість ознайомитися з діяльністю органів місцевого самоврядування села,селища, району, області, комунальних підприємств, організацій сіл та селищ, реалізовувати соціальні проекти та вступати у діалог з органами влади всіх рівнів. Завдяки цьому ініціативні та цілеспрямовані юнаки та дівчата, віком від 18 до 35 років, матимуть шанс стати новими громадськими діячами та зробити вклад у розвиток не тільки нашої рідної Шевченківської громади, але й всієї країни.
            Молодіжна рада буде незалежною у прийнятті рішень та впливатиме на спілкування молоді та органів місцевого самоврядування, підвищення розвитку молодіжного лідерства, залучення молоді до вирішення соціально-економічних питань, питань у сфері культури, спорту, освіти, попередження розповсюдження негативних явищ у молодіжному середовищі.
          Тому, ми запрошуємо активну, енергійну, креативну, ініціативну молодь долучитися до створення Молодіжної ради. Тільки спільними зусиллями ми реалізуємо всі плани, які спрямовані на розвиток рідної громади!

       Думки з цього приводу ви можете залишати у коментарях до даної статті, надсилати на електронну адресу: shevhenkootg@gmail.com  або за тел..0663709236

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь