Запрошуємо активну, енергійну, креативну, ініціативну молодь долучитися до створення Молодіжної ради.

Дата: 08.05.2019 15:49
Кількість переглядів: 521

ОГОЛОШЕННЯ!

Запрошуємо активну, енергійну, креативну, ініціативну молодь долучитися до створення Молодіжної ради.

            З метою налагодження ефективної взаємодії між місцевим самоврядуванням та молоддю, для забезпечення узгодженості дій у вирішенні питань, пов’язаних із життям молодих громадян та їх участі в усіх сферах життя територіальної громади, планується створення Молодіжної ради при Шевченківській сільській раді. Завдяки цьому, молодь отримає шанс для успішної самореалізації у подальшому житті.
          Учасники Молодіжної ради матимуть можливість ознайомитися з діяльністю органів місцевого самоврядування села,селища, району, області, комунальних підприємств, організацій сіл та селищ, реалізовувати соціальні проекти та вступати у діалог з органами влади всіх рівнів. Завдяки цьому ініціативні та цілеспрямовані юнаки та дівчата, віком від 18 до 35 років, матимуть шанс стати новими громадськими діячами та зробити вклад у розвиток не тільки нашої рідної Шевченківської громади, але й всієї країни.
            Молодіжна рада буде незалежною у прийнятті рішень та впливатиме на спілкування молоді та органів місцевого самоврядування, підвищення розвитку молодіжного лідерства, залучення молоді до вирішення соціально-економічних питань, питань у сфері культури, спорту, освіти, попередження розповсюдження негативних явищ у молодіжному середовищі.
          Тому, ми запрошуємо активну, енергійну, креативну, ініціативну молодь долучитися до створення Молодіжної ради. Тільки спільними зусиллями ми реалізуємо всі плани, які спрямовані на розвиток рідної громади!

       Думки з цього приводу ви можете залишати у коментарях до даної статті, надсилати на електронну адресу: shevhenkootg@gmail.com  або за тел..0663709236

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь