23 січня поточного року начальником ЖКП «Добробут Шевченківської сільської ради» (Швецов І.М.) у будинку культури с. Новогригорівка проведена зустріч з мешканцями з питання проведення перерахунку тарифу на водопостачання.

Дата: 24.01.2020 08:42
Кількість переглядів: 376

        В ході зустрічі до громадян, які прийшли  на збори була доведена інформація щодо причин перерахунку тарифу (підприємство згідно із законодавством зареєстроване платником на додану вартість  та зобов`язане сплачувати  до бюджету 20% від суми отриманих коштів за водопостачання за мінусом  суми ПДВ, яке сплачується підприємством за електроенергію).

            Також була доведена інформація про фінансовий стан підприємства. Про проведену  роботу з неплатниками за воду  та пропозиції і  шляхи по вирішенню питання по зменшенню тарифів для населення:

            Розглянути на  черговій сесії Шевченківської сільської ради питання щодо  звернення до депутатів Миколаївської міської ради і винести пропозицію народним депутатам України внести зміни в Податковий кодекс України про звільнення  від оподаткування податком на додану вартість  комунальні підприємства у сільській місцевості, а також звільнення цих підприємств терміном на 5 років, а прибуток направляти на розвиток матеріально технічної бази підприємства.

           Також дані  питання підняти на черговій зустрічі з народним депутатом України Копитіним І.В.

           Мешканці села Новогригорівка висловлювали прохання до  сільського голови  Шакунової Т.П. більше часу приділяти насущним проблемам села і інформувати своїх виборців про проведену роботу.

В зв`язку з тим, що не всі мешканці села змогли взяти участь  у зборах від них надійшла пропозиція про проведення ще однієї зустрічі , на що начальник ЖКП  «Добробут» Швецов І.М. пообіцяв провести ще одну зустріч 31 січня 2020 року в 10 годин в приміщені будинку культури с. Новогригорівка. на черговій зустрічі на черговій зустрічі.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь