Пошук

СОРТУЙ СМІТТЯ - ЗАРАДИ БУТТЯ,

Дата: 10.06.2020 13:59
Кількість переглядів: 454

СОРТУЙ СМІТТЯ - ЗАРАДИ БУТТЯ,  під таким гаслом пройшли тренінги для енергійних ,завзятих , відповідальних та готових до змін мешканців Шевченківської ОТГ  3 –го  та 5-го червня о 14:00 год., на платформі ZOOM на тему : "Впровадження роздільного збору відходів від А до Я"

Тренінг провела  експертка Анна Ганжул, радник Миколаївського міського голови з питань впровадження роздільного збору відходів.

Учасники тренінгу  76 осіб   оволоділи  знаннями та навичками із сортування відходів  та  отримали відповіді на всі свої питання.

    Вдячні всім, хто долучився. Коментуйте, пишіть відгуки, для нас це важливо, бо маємо знати, що рухаємось в правильному напрямку, ставайте активними учасниками проекту «Стаємо Еко-громадою», який підтриманий за результатами конкурсу «Місцеві ініціативи для розвитку громад», організованого Благодійним фондом «ЛАСКА», та впроваджується ГО "Зеленогайські ініціативи" в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь