Кабінет Міністрів України розподілив субвенцію на соціально-економічний  розвиток окремих територій на 2020 рік.

Дата: 16.07.2020 15:25
Кількість переглядів: 414

ГАРНА НОВИНА!

Кабінет Міністрів України розподілив субвенцію на соціально-економічний  розвиток окремих територій на 2020 рік. Відповідне розпорядження ухвалено Урядом 8 липня 2020 року.

За результатами розгляду, було схвалено  близько 900 роектів на понад                 1,2 млрд. гривень, в т. ч. 2 проекти по Шевченківській громаді на суму                     1 млн. 642 тис. грн.

Шевченківська сільська рада  напрацювала та направила в Департамент економічного розвитку та регіональної політики Миколаївської обласної державної адміністрації в червні 2020 року дві проектно-кошторисні документації (вартість яких з проходженням державної експертизи становила 55 тис. 974 грн. – кошти місцевого бюджету сільської ради):

  • Капітальний ремонт частини приміщень амбулаторії загальної практики сімейної медицини в селищі Полігон ;

Даним проектом передбачено частковий ремонт приміщень, так як медичний заклад не функціонує як дільнична лікарня, тому  планується здійснити ремонт основних приміщень, які цього потребують, тобто, повний ремонт  5 приміщень, а саме: кабінетів  лікаря-педіатра, маніпуляційний, фізкабінет, гінекологічний оглядовий, будуть здійснюватися демонтажні та монтажні роботи по заміні вікон, дверей, покриття підлоги, опорядження внутрішнє, .  Основна мета його реалізації – це забезпечення на належному рівні надання якісних медичних послуг, створення комфортних умов перебування хворих та покращення умов праці медичного персоналу, та поширюється на 2690 мешканців та мешканок с.Полігон та с.Водник, але наразі гостро стоїть питання щодо відсутності сімейного лікаря в медичному закладі та існує проблема з подальшим утриманням медичних працівників цього ж закладу.

  • Капітальний ремонт Зеленогайського ДНЗ "Сонечко" по вул.Центральній, 5 Вітовського району, Миколаївської області

Проект  виконаний із врахуванням  застосування сучасних матеріалів утеплення даху та зовнішніх стін будівлі, що при подальшій його експлуатації надасть можливість значно заощадити на опаленні будівлі, з моменту будівництва ДНЗ (1967 р.), капітальні ремонтні роботи не проводились. Основна мета його реалізації - це покращення надання початкової освіти дітям, формування їх особистості та здоров’я, наразі здобувають дошкільну освіту 34 вихованці (33 дитини із с.Зелений Гай та 1 - з с.Оленівка). 

Сума співфінансування кошти бюджету сільської ради на реалізації зазначених проектів становитиме 164 тис. 226 грн.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь