21 серпня 2020 року відбудеться Виконком сільської ради на якому ми офіційно передамо насоси житлово-комунальним підприємствам.

Дата: 11.08.2020 13:07
Кількість переглядів: 448

   Відповідно до поданих на  ХХХVІ чергову сесію  VIII скликання клопотань ЖКП «МРІЯ-Т» та «Добробут Шевченківської сільської ради» щодо потреби закупівлі 6 одиниць насосів для забезпечення мешканців с.Полігон, с.Водник, с.Зелений Гай, с.Котляреве та с.Шевченкове якісним та безперебійним водопостачання  Шевченківська сільська рада відповідно до квітневих змін в Законі України «Про публічні закупівлі» здійснили спрощену процедуру придбання, хоча процес тривалий, та нарешті заключено договір та отримано 6 одиниць насосів (насос свердловинний Pedrollo 4SR6/17 F-PD (в кількості - 3 од.), насос  свердловинний Pedrollo 4SR6/24 F-PD (в кількості - 1 од.), насос свердловинний Pedrollo  4SR 4/26 PD (в кількості - 2 од.)). Сільський голова з радістю зауважила, що нарешті, подолавши всі процедури, ми можемо допомогти людям та ЖКП. 21 серпня 2020 року відбудеться Виконком сільської ради на якому ми офіційно передамо ці насоси житлово-комунальним підприємствам.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь