Пошук

«Добро починається з тебе»!

Дата: 02.12.2020 15:23
Кількість переглядів: 942

                                «Добро починається з тебе»!

 

              Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день інвалідів, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з особливими потребами. У бібліотеках Шевченківської громади презентують «Право на життя без перешкод» (Полігонівська), відео-перегляд  «Мистецтво жити разом» (Котляревська),огляд-роздум «Бібліотека – територія добра і милосердя» (Зеленогайська).

              Для школярів Лучівської школи (Лучівська бібліотека) був підготовлений онлайн - перегляд літератури «Повага до людей є повагою до самого себе», до якого ввійшли художні твори Володимира Короленка «Слепой музикант» та «Дети подземелья», Алана Маршала «Я вмію стрибати через калюжі», Бориса Польового «Повість про справжню людину», Спиридона Черкасенка «Маленький горбань» та інші твори. Нікого серед присутніх на заході не залишила байдужими «Різдвяна легенда про Янгола Добра», яку прочитала учениця 6 класу Стрелкова Ангеліна.

             Протягом заходу завідуюча бібліотекою Вікторія Васильєва розповідала дітям про те, що доброта і милосердя — два крила на яких тримається людство, це милість людського серця, розуміння, м’якість, співчуття, ніжність. Це не слабкість, а сила, тому що доброта та милосердя властиві людям, які здатні прийти на допомогу. Головним акцентом заходу було те, що ми не повинні забувати про тих людей, які потребують допомоги.

           Завжди треба пам’ятати, що і зараз, і у майбутньому, щоб бути людьми з красивою доброю душею, в якій немає місця підлості і заздрощам, лицемірству і злості,треба жити  так, щоб людям було добре поряд з вами. Даруйте добро і воно повернеться до вас сторицею!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь