Перелік питань, які пропонуються для винесення на розгляд ІV позачергової сесії VІІІ скликання Шевченківської сільської ради

Дата: 27.01.2021 14:48
Кількість переглядів: 538

Фото без опису

                  Перелік питань, які пропонуються    для винесення на розгляд ІV позачергової сесії VІІІ скликання Шевченківської сільської ради

 

  1. лютого 2021 року            Початок: 09.00  год.                   Місце проведення: зала засідань сільської ради

 

  1. Про внесення  змін та доповнень до рішення  ІІІ сесії VІІІ скликання Шевченківської сільської ради від 23.12.2021 року № 1 «Про затвердження структури виконавчих органів Шевченківської сільської ради» Доповідач: сільський голова Пилипенко О.В.
  2. Про створення відділу соціального захисту населення Шевченківської сільської ради

      Доповідач: сільський голова Пилипенко О.В.

  1. Про внесення змін до штатного розпису централізованої бухгалтерії відділу освіти,молоді

      та спорту Шевченківської сільської ради доповідач: Доповідач: нач. відділу освіти Гончаренко

  1. Про приймання-передачу  ноутбука LENOVO IDEA PAD, комп’ютера в зборі  з балансу Шевченківської сільської ради в оперативне управління відділу освіти, молоді та спорту

      Шевченківської сільської ради Доповідач: нач. відділу освіти Гончаренко Т.Ю

  1. Про приймання-передачу майна  відповідно переліку з балансу Шевченківської сільської ради в оперативне управління відділу освіти, молоді та спорту Шевченківської сільської ради Доповідач: нач. відділу освіти Гончаренко Т.Ю
  2. Про затвердження передавальних актів щодо передачі комунальних закладів освіти, об’єктів нерухомості, що належать до закладів освіти та закріпленого за ними індивідуально визначеного майна Доповідач: нач. відділу освіти Гончаренко Т.Ю
  3. Про прийняття із спільної власності територіальних громад, сіл, селищ Вітовського району у спільну комунальну власність Шевченківської сільської ради, Мішково-Погорілівської сільської ради, Первомайської селищної ради, Воскресенської селищної ради Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» та вхід до складу засновників Шевченківської сільської ради Доповідач: нач. відділу освіти Гончаренко Т.Ю
  4. Про затвердження  передавальних актів щодо  прийому-передачі майна  від приєднаної                                                                               Центральної сільської ради  до  Шевченківської сільської ради Доповідач:головний бух. Озьоркіна Т.О.
  5. Про затвердження  передавальних актів щодо  прийому-передачі майна  від приєднаної                                                                               Любомирівської  сільської ради  до  Шевченківської сільської ради Доповідач:головний бух. Озьоркіна Т.О.
  6. Про затвердження  передавальних актів щодо  прийому-передачі майна  від приєднаної                                                                               Новокиївської  сільської ради  до  Шевченківської сільської ради Доповідач:головний бух. Озьоркіна Т.О.
  7. Про затвердження  передавальних актів щодо  прийому-передачі майна  від приєднаної                                                                               Миколаївської  сільської ради  до  Шевченківської сільської ради Доповідач:головний бух. Озьоркіна Т.О.
  8. Про  застосування   індексу  інфляції  протягом  2021 року  для  договорів оренди комунального      майна     Шевченківської   сільської   ради,   яке  перебуває в оренді фізичних та юридичних осіб Доповідач:головний бух. Озьоркіна Т.О.
  9. Про перерахування залишків коштів спеціального фонду до загального фонду бюджету Шевченківської територіальної громади у 2021 році Доповідач:нач. фін.відділу Жеребило Н.В.
  10. Про внесення змін до бюджету Шевченківської сільської територіальної громади на 2021 рік Доповідач:нач. фін.відділу Жеребило Н.В
  11. Про затвердження Положення про преміювання спеціалістів Фінансового відділу Шевченківської сільської ради Доповідач:нач. фін.відділу Жеребило Н.В
  12. Про внесення змін до  рішення ХХ чергової сесії VІІ скликання  № 9 від 22.08.2018 року

     «Про  внесення  змін  та  доповнень  до  Положення  про добровільну  пожежну  команду 

      Шевченківської сільської  ради,  затвердженого рішенням ХVІ чергової сесії VІІ скликання № 4

      від 10.05.2018 року   «Про  створення добровільної  пожежної  команди та  затвердження  

      Положення  про добровільну  пожежну  команду»  Доповідач: сільський голова Пилипенко О.В

  1. Про надання матеріальної допомоги на лікування жительки с. Шевченкове Фабрикі Р.Н.

       Доповідач: фахівець з соц. роботи Кулик І.В.

  1. Про надання матеріальної допомоги жительки с. Котлярево Шкірі Т.В. Доповідач: фахівець з

      соц. роботи Кулик І.В.

  1. Про надання матеріальної допомоги жительки с. Котлярево Пекар Т.І .на лікування доньки

     Подвальної Д.В. Доповідач: фахівець з соц. роботи Кулик І.В.

  1. Про надання матеріальної допомоги жителю с. Котлярево ЯрмошевичуО.О. Доповідач: фахівець з соц. роботи Кулик І.В.
  2. Про надання матеріальної допомоги жительки с. Новокиївка Подворної М.Г на лікування доньки Подворної Ангеліни . Доповідач: фахівець з соц. роботи Кулик І.В.
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1700 га. за адресою с. Шевченкове вул. Янтарна, 26 Попіль Ользі Ярославівні. Доповідач: землевпорядник Шевчук Я.В..
  4. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га. за адресою с. Новогригорівка вул. Дружби, 34 Шукалович Ірині Володимирівні. Доповідач: землевпорядник Шевчук Я.В..
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2096 га. за адресою с. Шевченкове  вул. Горіхова, 32 Некерую Івану Володимировичу. Доповідач: землевпорядник Шевчук Я.В..
  6. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового  будинку,  господарських  будівель і  споруд орієнтовною площею 0,2300 га. за адресою с. Шевченкове вул. Горіхова, 36 гр.  Жук Михайлу Петровичу. Доповідач: землевпорядник Шевчук Я.В..
  7. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  орієнтовною площею 0,21 га. за адресою с. Миколаївське вул. Горіхова,4 Павленко Яні Михайлівні. Доповідач: землевпорядник Шевчук Я.В..
  8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за рахунок земель комунальної власності сільськогосподарського призначення в межах Шевченківської сільської ради площею 16,2000 га. Доповідач: землевпорядник Шевчук Я.В..
  9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду АТ «Миколаївобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії за адресою с. Котляреве вул. Першотравнева, 152 площею 0,0930 га. Доповідач: землевпорядник Шевчук Я.В..
  10. Про надання дозволу АТ «Миколаївобленерго» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії в межах території Шевченківської сільської ради с. Миколаївське орієнтовною  площею 5 кв.м. Доповідач: землевпорядник Шевчук Я.В..
  11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для ведення фермерського (селянського) господарства  площею 7,7 га. Тен Віссаріону Доповідач: землевпорядник Шевчук Я.В..
  12.  Про внесення змін до рішення № 72 від 18.09.2020р «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,06 га. за адресою с. Шевченкове вул. Ланового, 12  гр. Воробчак Марії Ярославівні» Доповідач: землевпорядник Шевчук Я.В..
  13. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки,  яка перебувала у колективній власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва розміром 2,86 в умовних кадастрових гектарах з подальшою передачею у власність Футко Тетяна Іванівні. Доповідач: землевпорядник Шевчук Я.В..
  14. Про укладання договору оренди  на земельну ділянку площею 5,5503 га. із нерозподілених (не витребуваних) земель з ФГ «Святовіт-Південь» в особі голови Камашева Володимира Анатолійовича. Доповідач: землевпорядник Шевчук Я.В..
  15. Про прийняття земельних ділянок сільськогосподарського призначення із державної власності у комунальну власність Шевченківської сільської раді площею 674,9272 га. Доповідач: землевпорядник Шевчук Я.В..
  16. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (в розмірі земельної ділянки – паю) членам ФГ «Саша» для ведення фермерського господарства без зміни цільового призначення: Вальковській Світлані Кайтанівні, Вальковській Ользі Леонідівні, Вальковському Миколі Анатолійовичу, Вальковському Анатолію Івановичу, Таточенко Ірині Іванівні. Доповідач: землевпорядник Шевчук Я.В..
  17. Про визначення виконавця робіт із землеустрою, оцінки земель та виконавця на проведення земельних торгів. Доповідач: землевпорядник Шевчук Я.В..
  18. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в межах Шевченківської сільської ради орієнтовною площею 2,00 га. Блінцову Віктору Сергійовичу. Доповідач: землевпорядник Шевчук Я.В..
  19. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в межах Шевченківської сільської ради орієнтовною площею 2,00 га. Блінцову Сергію Сергійовичу. Доповідач: землевпорядник Шевчук Я.В..
  20. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в межах Шевченківської сільської ради орієнтовною площею 2,00 га. Король Л.А., Усмановій Н.А., Лебідь І.О., Коваленко М.В., Таганідзе Ю.Ю., Таганідзе Н.Г., Пальцон Т.Л. Доповідач: землевпорядник Шевчук Я.В..
  21. Про внесення змін в рішення ХХХVII чергової сесії VIII скликання № 51 від 18.09.2020 року  «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для ведення ОСГ площею 2,0000 га в межах Шевченківської сільської ради гр. України Рибак Лесі Володимирівні». Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості), гр. України Калмиковій Любові Іванівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення (за межами населених пунктів), яка перебувала у колективній власності  колишнього ВАТ «Восток» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Шевченківської сільської ради (с. Зелений Гай ) площею 4,3300 га. Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  24. Про затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність членам ФГ «Водолєй»: Дикому В. К., Дикому С. В. та Рибак Л.В.                                                                                  для ведення фермерського господарства  в межах території Шевченківської сільської ради (с. Зелений Гай). Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Марченко Юлії Василівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0700 га за адресою: с. Миколаївське, вул. Паркова, 38. Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шелудько Юлії Василівні для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0700 га за адресою: с. Миколаївське, вул. Паркова, 12. Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Юрескул Олександру Михайловичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0700 га за адресою: с. Миколаївське, вул. Паркова, 24. Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Євсюкову Федору Вікторовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0700 га за адресою: с. Миколаївське, вул. Паркова, 9. Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сотніковій Тамілі Валеріївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0700 га за адресою: с. Миколаївське, вул. Паркова, 8. Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дерепасці Ганні Василівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0700 га за адресою: с. Миколаївське, вул. Паркова, 4. Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скрипнюку Сергію Миколайовичу для будівництва обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0700 га за адресою: с. Миколаївське, вул. Паркова, 16 Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дубовій Олені Анатоліївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0700 га за адресою: с. Миколаївське, вул. Паркова, 26 Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Микитюк Людмилі Миколаївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0700 га за адресою: с. Миколаївське, вул. Паркова, 35 Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Якобше Анні Вікторівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0700 га за адресою: с. Миколаївське, вул. Паркова, 25 Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яремчуку Олександру Миколайовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0700 га за адресою: с. Миколаївське, вул. Шевченка, 5 Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яковенко Юрію Васильовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0700 га за адресою: с. Миколаївське, вул. Паркова, 30 Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Циганок Ірині Сергіївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0700 га за адресою: с. Миколаївське, вул. Паркова, 31 Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пилипчук Валентині Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0700 га за адресою: с. Миколаївське, вул. Паркова, 14 Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кульбіда Вікторії Миколаївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0700 га за адресою: с. Миколаївське, вул. Паркова, 5 Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дермельову Олександру Олександровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0700 га за адресою: с. Миколаївське, вул. Привітна, 11 Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Жеребило Андрію Володимировичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0700 га за адресою: с. Миколаївське, вул. Привітна, 13 Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Худояш Анатолію Миколайовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0700 га за адресою: с. Миколаївське, вул. Козацька, 22 Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шкуренко Вікторії Анатоліївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0700 га за адресою: с. Миколаївське, вул. Паркова, 19 Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  44. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кононовичу Олександру Сергійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0700 га за адресою: с. Миколаївське, вул. Шевченка, 28 Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Загорельській Любові Миколаївні для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0700 га за адресою: с. Миколаївське, вул. Козацька, 26 Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Зварійчуку Сергію Івановичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,0700 га за адресою: с. Миколаївське, вул. Паркова, 20 Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  47.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)прав власності гр. України Стеблюк Олегу Володимировичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) площею 0,1400 га за адресою: с. Миколаївське, вул. Озерна, буд. 30 Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  48.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки,  яка перебувала у колективній власності КСП «Південний» (с. Котляреве) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва орієнтованою площею 2,88  умовних  кадастрових гектарі з подальшою передачею у власність гр. України Количевій Олені Олексіївні Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди із земель комунальної власності ТОВ « Центр стратегічних досліджень» за адресою: с. Миколаївське, вул. Промислова, 19 Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  50. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність подружжю Кисіль В.Д. та Кисіль О.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку за адресою: с. Котляреве, вул. Комарова, 49 Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П
  51. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність гр. Жигуліну Віталію Петровичу  для будівництва і обслуговування житлового будинку за адресою: с. Миколаївське, вул. I – Франко , буд.17/а Доповідач: землевпорядник Мінковська Т.П

 71. Про затвердження акту на списання  матеріальних цінностей бух. Бурич О.А.

 72. Різне

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь