Новини

16 Вересня, 2021 р., 09:49
Головне управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області  повідомляє, що відповідно до виконання програми боротьби зі сказом на території України в 2021 році з 16.09.2020 року на території Миколаївської області розпочнеться проведення пероральної вакцинації тварин проти сказу шляхом розкидання приманок з вакциною проти сказу з літаків.
20 Серпня, 2021 р., 09:43
           Амброзія полинолиста (Ambrosia artemisiifolia L.) — це один із найнебезпечніших в Україні карантинних бур’янів-алергенів, який за останнє сторіччя пройшов усі етапи експансії: первинного проникнення, «розселення» та наступної натуралізації.
11 Серпня, 2021 р., 09:09
До Шевченківської сільської ради надійшов лист від Державної установи "Центр громадського здоров'я Міністерства охорони здоров'я України". У листі повідомляється про існуючі можливості тестування на вірусні гепатити та лабораторії, які протягом серпня пропонують проведення обстежень за акційними цінами. Далі наводимо пункти з листа:
06 Серпня, 2021 р., 13:53
   Міністерство цифрової трансформації запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія.Цифрова освіта», яка наразі доступна в мережі Інтернет за посиланням: osvita.diia.gov.ua.На онлайн-платформі кожен громадянин може безкоштовно опанувати цифрові навички за новим сучасним форматом – освітні серіали.     А також повідомляємо, що Міністерство цифрової трансформації України запустило на порталі Дія.Цифрова освіта оновлений національний тест на цифрову грамотність — Цифрограм 2.0.та 3 спеціалізовані тести: Цифрограм для вчителів, Цифрограм для держслужбовців та Цифрограм для медиків.
02 Серпня, 2021 р., 15:29
      Департамент інформує, що в Україні продовжується активна фаза реалізації Проєкту Європейського Інвестиційного Банку – «Основний кредит для аграрної галузі – Україна». Проєкт спрямований на підтримку та створення ланцюгів доданої вартості в галузях олійних, зернових, аквакультури та рибальства; модернізацію підприємств малого і середнього бізнесу, а також державних установ та служб в обраних ланцюгах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь