Новини

06 Серпня, 2021 р., 13:53
   Міністерство цифрової трансформації запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія.Цифрова освіта», яка наразі доступна в мережі Інтернет за посиланням: osvita.diia.gov.ua.На онлайн-платформі кожен громадянин може безкоштовно опанувати цифрові навички за новим сучасним форматом – освітні серіали.     А також повідомляємо, що Міністерство цифрової трансформації України запустило на порталі Дія.Цифрова освіта оновлений національний тест на цифрову грамотність — Цифрограм 2.0.та 3 спеціалізовані тести: Цифрограм для вчителів, Цифрограм для держслужбовців та Цифрограм для медиків.
02 Серпня, 2021 р., 15:29
      Департамент інформує, що в Україні продовжується активна фаза реалізації Проєкту Європейського Інвестиційного Банку – «Основний кредит для аграрної галузі – Україна». Проєкт спрямований на підтримку та створення ланцюгів доданої вартості в галузях олійних, зернових, аквакультури та рибальства; модернізацію підприємств малого і середнього бізнесу, а також державних установ та служб в обраних ланцюгах.
24 Червня, 2021 р., 08:04
Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївські області просить  розмістити наступну інформацію на Вашому сайті та інформаційних сторінках в соціальних мережах:
22 Червня, 2021 р., 13:52
22 червня до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни  в с. Шевченкове  відбулось покладання квітів до пам’ятника Скорботної Матері, в якому взяли участь заступник голови Шевченківської сільської ради Бобер Олег Володимирович та  голова ветеранської організації    Мітіна Галина Петрівна.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь