Новини

16 Квітня, 2020 р., 09:40
ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПІДПАЛ СУХОЇ ТРАВИ
13 Квітня, 2020 р., 14:02
в с. Зелений Гай та Оленівка староста,  соціальний працівник та бібліотекар здійснили адресну доставку продуктових наборів для забезпечення найбільш вразливих верств населення, одиноких та одинокопроживаючих. 
10 Квітня, 2020 р., 15:32
10.04.2020 року в с.Шевченкове розпочався місячник з благоустрою на кладовищах. Щиро дякую працівникам ЖКП «Добробут»,ЖКП «Лучівське», а також технічним працівникам Шевченківської ЗОШ I –IIIст. ВДЯЧНА ЗА ДІЄВУ ДОПОМОГУ ТА ТУРБОТУ ДО РІДНОГО КРАЮ! 
10 Квітня, 2020 р., 08:15
За ініціативи Міністерства соціальної політики України та національної мережі продуктових магазинів АТБ  Шевченківська сільська рада отримала від Управління соціального захисту населення Вітовської  РДА  197  продуктових наборів для забезпечення найбільш вразливих верств населення.
06 Квітня, 2020 р., 14:53
Шевченківська сільська рада висловлює щиру подяку фермеру  Камашеву Володимиру Анатолійовичу   за благодійну допомогу у забезпеченні захисними засобами.
03 Квітня, 2020 р., 15:40
Шевченківська сільська рада висловлює велику подяку керівнику ТОВ  «СВАНТОВІТ»   Косому Денису Михийловичу за благодійну допомогу у забезпеченні захисними засобами.
03 Квітня, 2020 р., 14:32
Шевченківська сільська рада висловлює щиру подяку керівнику Миколаївської філії Концерну РРТ Мізецькому Юрію Валентиновичу за направлення фахових працівників для налагодження трансформатора, який вийшов з ладу та забезпечує роботу Шевченківську амбулаторію.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь