Новини

03 Квітня, 2020 р., 08:50
Щиро дякуємо ФОП Білоножко С.О., депутатам Шевченківської сільської ради: Заікіну І.С., Діброву О.О., Пєрєвєдєнцевій Т.М., Пилипенко О.В. та ПСП Агрофірма «Роднічок» (керівник Сипко Андрій) та ФГ « Котляреве» (Серафімов О.) за допомогу у ліквідації наслідків негоди, а саме, у спасінні найкрасивішої ялинки в с. Котляреве.
03 Квітня, 2020 р., 08:49
На дитячих майданчиках сіл Котляреве та Шевченко вивішено оголошення про те, що перебування на дитячих та спортивних майданчиках заборонено постановою кабінету міністрів. А вході в адміністративну будівлю вивішено оголошення про суворий масковий режим.
03 Квітня, 2020 р., 08:45
Жителька села Котляреве Кирильчук Галина власноруч шиє багаторазові маски, що дуже актуально на сьогоднішній день. Ці маски Галина роздала та забезпечила робітників ЖКП «Добробут», соц. робітника та бажаючих мешканців села Котляреве своїми захисними масками. Велике спасибі Галині за благодійну та суспільно-корисну роботу!
03 Квітня, 2020 р., 08:42
В.о. старости сіл: Котляреве, Шевченко, Новоруське Кравченко О.І. провела роз’яснювальну роботу з підприємцями про дотримання вимог щодо протидії короновірусної інфекції та дотримання вимог Кабінету Міністрів України. Пізніше, разом з працівниками сільської   ради в селі Котляреве, староста провела моніторинг дотримання вимог серед місцевих підприємців. Порушень не було виявлено, всі підприємці, а саме власники продуктових магазинів, сіл Котляреве та Шевченко, сумлінно дотримуються всіх вимог. Дякуємо за добропорядність та відповідальність!
01 Квітня, 2020 р., 14:52
        Згідно Указу Президента України, рішення Кабінету  Міністрів України, Протоколу № 6 від 25 березня 2020 року  позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській облдержадміністрації, працівниками Шевченківської сільської ради  було відвідано всі торгівельні заклади на підпорядкованій  території.
27 Березня, 2020 р., 13:44
Колектив Шевченківської сільської ради та Шевченківський відділ освіти  висловлює велику подяку начальнику  відділу культури та соціального захисту Шевченківської сільської ради Лесі Чмельовій за пошив захисних масок багаторазового використання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь