Новини

26 Березня, 2020 р., 09:43
На території с. Зелений Гай та Оленівка проводиться роз"яснювальна робота серед населення щодо запобігання поширенню вірусної хвороби. Розвішано оголошення про необхідність дотримання карантину, рекомендації щодо утримання від відвідування установ сільської ради.Надано рекомендації власникам продовольчих магазинів.
17 Березня, 2020 р., 16:11
ЗАТВЕРДЖЕНО постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 р. № 215
17 Березня, 2020 р., 15:42
З МЕТОЮ  УБЕЗПЕЧЕННЯ ВІД МАСОВОГО ПОШИРЕННЯ ВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ СOVID - 19 ТА У ЗВ'ЯЗКУ З ЗАПРОВАДЖЕНИМ В УКРАЇНІ З 12 БЕРЕЗНЯ ПО 3 КВІТНЯ КАРАНТИНУ, ШЕВЧЕНКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА РЕКОМЕНДУЄ НА ЦЕЙ ПЕРІОД УТРИМАТИСЬ ВІД ВІДВІДАННЯ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ТА УСТАНОВ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ.
17 Березня, 2020 р., 13:14
Ціною великих жертв була здобута перемога у ІІ Світовій війні.  Війна 1941 року прийшла без запрошення  до кожної родини, до кожного серця, залишивши там незгладимий слід, та роками не стерти в народній пам’яті подвиги героїв.
17 Березня, 2020 р., 10:55
Сьогодні, 17 березня, з нагоди 76-ої річниці визволення сіл Шевченківської  сільської ради від нацистських загарбників у роки Другої світової війни 1939-1945 років  голова Шевченківської сільської ради Шакунова Т.П., голова ветеранської організації Мітіна Г.П., начальник відділу культури та соціального захисту Чмельова Л.В., завідувачка музею історії села Шевченкове Пухта Л.М., старости сіл Котляреве, Шевченко, Новоруське Кравченко О.І.,  Зелений Гай, Оленівка Струтинський М.І., с.Мирне  Ішкова Н.В., завідувачі клубних закладів сіл Зоря, Новогригорівка поклали живі квіти до пам’ятників  загиблим воїнам у Другій світовій війні та пам’ятників землякам, які загинули, відстоюючи незалежність держави, цілісність її території. Пам’ять полеглих у роки війни вшанували хвилиною мовчання.
16 Березня, 2020 р., 10:16
День землевпорядника – свято професіоналів, які об’єднують горизонти, людей і землю. В Україні земля – це не тільки фізична, але й сакральна категорія, важлива частина національної ідеї. Тому і професія землевпорядника дуже шанована та відповідальна.
16 Березня, 2020 р., 10:08
17 березня – знаменна дата для кожного мешканця  Шевченківської сільської ради – 76 річниця з Дня визволення  наших населених пунктів  від німецько-фашистських загарбників. І сьогодні, напередодні святкового дня, Шевченківська сільська рада висловлює слова щирої вдячності нашим ветеранам, які ціною власного життя та неймовірних страждань вибороли право на свободу українському  народові.  Глибока шана солдатським вдовам, дітям війни, які піднімали країну з руїн.  Вітаємо всіх, хто пройшов випробування війною! Бажаємо щастя, добробуту та  довголіття.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь