Пошук

Новини

03 Березня, 2020 р., 08:07
Веселощі, танці, співи, ігри, смаколики, конкурси, фотозона , юшка, каша, млинці та вареники на всі смаки, все це було на святі.
28 Лютого, 2020 р., 15:34
26.02.2020р. сільський голова Шакунова Тетяна з делегацією від Вітовського району на чолі з головою районної профспілки Шаланичом Ярославом Михайловичем взяла  участь у 3-му пленумі обласної освітянської профспілки під головуванням Оборонько Віри Михайлівни.
28 Лютого, 2020 р., 15:32
25.02.2020. в Шевченківському базовому Палацу культури відбувся виступ народних артистів України Дмитра та Назарія Яремчуків, сини відомого українського співака Назара Яремчука . Глядачі отримали позитивний, творчій настрій від українських пісень.
28 Лютого, 2020 р., 14:43
Іноді людина стає безпорадною, спостерігаючи руйнівну силу природної стихії.  Цей понеділок для всієї нашої громади став насправді важким понеділком. Шалений вітер руйнував дахи, будівлі та валив дерева. В селищі Полігон на центральній алеї буквально за декілька хвилин з корінням було повалено три великих блакитні ялини, які колись були висаджені ветеранами разом зі школярами і на протязі багатьох років радували своєю красою жителів. Але, завдячуючи небайдужим і ініціативним підприємцям нашого селища Логвінюку Василю Івановичу та Логвінюку Івану Васильовичу ялинки були знову висаджені і сподіваємось ще довго прикрашатимуть наше селище. Щиро дякуємо нашим односельцям за допомогу і подаровану надію, що людина сильніше стихії і разом ми зможемо все подолати.
27 Лютого, 2020 р., 16:51
27 лютого 2020 року з робочим візитом завітав до с. Зелений Гай  начальник Вітовського ВП Корабельного ВП  ГУНП в Миколаївській області  - підплковник поліції  Носов Дмитро Володимирович. Обговорено деякі  питання правопорядку та безпеки громадян.
27 Лютого, 2020 р., 16:49
В с. Зелений Гай  в.о старости М.І.Струтинський проводить робочі зустрічі з  орендарями земельних паїв, одноосібниками з питання декларування  за 2019 рік. На сьогодні подано декларацій   - 74. Працюємо далі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь