Новини

30 Січня, 2020 р., 08:41
Всеволод Нестайко — провідник у світ дитинства, він унікальне явище в історії української дитячої літератури, він єдиний із прозаїків, що писав тільки для дітей упродовж півстоліття. Автор, чиї твори увійшли до золотого фонду дитячої літератури. До 90 річного ювілею улюбленого дитячого письменника Всеволода Зіновійовича Нестайко в Зеленогайській сільській бібліотеці відбулась літературна подорож по сторінках книг під назвою "Щасливий дар – творити для дітей". Бібліотекарка Оксана Гнедько провела подорож по творчості письменника та його творах "В країні сонячних зайчиків" ,"П’ятірка з хвостиком", " Незвичайні пригоди в лісовій школі" , "Казкові пригоди Грайлика" та ін.
29 Січня, 2020 р., 09:30
- Не довіряйте свої докуме6нти нікому, окрім уповноважених посадових осіб (працівників прикордонної служби).  Не залишайте свій паспорт  у якості застави та не віддавайте його роботодавцям  «для реєстрації».
29 Січня, 2020 р., 08:04
Крути – одна з трагічних і водночас легендарних сторінок в історії України.Зеленогайською бібліотекою для відвідувачів представлена тематична  книжкова виставка. "Крути.  Вони боролися, щоб ми перемогли"
28 Січня, 2020 р., 16:52
28 січня поточного року начальником ЖКП «Добробут Шевченківської сільської ради» (Швецов І.М.) та з Шевченківським сільським головою Тетяною Шакуновою в Палаці культури с. Шевченкове проведена зустріч з мешканцями з питання проведення перерахунку тарифу на водопостачання.
28 Січня, 2020 р., 08:13
27 січня в читальній залі Полігонівської бібліотеки для всіх відвідувачів була оформлена фотовиставка до дня вшанування жертв Голокосту  «Місця, пов’язані з пам’яттю про Голокост», яка розповідає про злочини проти єврейського народу, інших національностей в таборах смерті, Бабиному Яру, Дрогобицького яру здійснений нацистами напередодні та під час Другої Світової війни.
27 Січня, 2020 р., 11:11
    За доброю традицією сьогодні, 27 січня 2020 року, голова ветеранської організації А.В.Сілецька, соціальний працівник О.М.Сікарьова, завідуюча бібліотекою-філією В.П.Савчук привітали з ювілейним  80-ти річним днем народження жительку села Мирне Євгенію Олексіївну Паламар. Євгенія Олексіївна- ветеран праці, має статус «дитина війни», мама, яка народила та виховала двох синів, бабуся двох внуків та чотирьох правнуків. Все своє життя вона пропрацювала в сільському господарстві.                                                                                                                           

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь