Новини

09 Січня, 2020 р., 11:47
  Турбота про літніх людей – це не тільки матеріальні блага, але і тепло, увага, доброзичливість та чуйне ставлення до людей, які потребують стороннього догляду. Вже стало доброю традицією, що на Різдво Христове одинокі громадяни в с.Мирне отримують солодкі подарунки та калачі. Так і сьогодні, 8 січня, в.о.старости с.Мирне, бібліотекар, соціальний працівник завітали до одиноких пенсіонерів з привітаннями та подарунками. Старенькі з радістю приймали щирі побажання та солодощі, висловлювали слова подяки за увагу і турботу про них.
03 Січня, 2020 р., 11:35
02.01.2020 року в село Зелений Гай доставлені сміттєві баки, придбані за кошти Шевченківської сільської громади.  Щиро вдячні за їх доставку жителям села Андрусяку Олегу, Прадку  Сергію.  Вивіз  сміття буде здійснювати ЖКП села Полігон  "Мрія-Т".Вперше це відбудеться 11.01.2020 року. Про час буде повідомлено окремо.
28 Грудня, 2019 р., 13:38
Новий рік – одне з найулюбленіших свят, якого з нетерпінням чекають діти. Усі вони в очікуванні подарунків та приємних сюрпризів. І як добре, коли мрії збуваються!
27 Грудня, 2019 р., 15:15
Шановні мешканці населених пунктів Шевченківської сільської ради
26 Грудня, 2019 р., 13:44
  У цьому проці через проведення капітального ремонту шкільної електромережі не проводилолося новорічне свято. Але учні 1-4 класів та діти пільгових категорій не залишилися поза увагою дорослих і отримали новорічні солодкі подарунки, які були придбані за кошти Шевченківської сільської ради.
23 Грудня, 2019 р., 16:22
В цьому році за кошти місцевого бюджету було придбано  штучну новорічну ялинку , верхівку та нові прикраси для Шевченківського базового Палацу Культури.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь