Новини

05 Вересня, 2019 р., 08:56
04 вересня 2019 року сонячний, незабутній та радісний день для малечі Лучівського ЗДО Шевченківської громади! Відбулось відкриття реалізованого проекту ( швидкий грант) - придбання спортивних м'яких модулів та пазлового покриття завдяки співпраці з міжнародною організацією "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (ДОБРЕ) ,яка фінансується Агентством розвитку США(USAID) . На відкриття завітали : регіональний менеджер програми "ДОБРЕ" у Південному та Східному регіоні Андрій Нагорний та програмний спеціаліст Ярослава Ткачен.
03 Вересня, 2019 р., 09:55
 Зі словами вітання та побажання нових звершень у новому  навчальному році  завітала на свято до Новогригорівської ЗОШ I-II ступеня, голова  Шевченківської сільської ради.  Цього дня вперше сіли за парти і помандрували в країну знань маленькі школярі-першокласники. Для них багато чого було вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель.  
30 Серпня, 2019 р., 14:37
Шановні  підприємці! Вітаємо  Вас з  професійним святом – Днем підприємця. Бажаємо успіхів Вашому бізнесу, вдалих угод, надійних партнерів та щоб удача та надія ніколи не залишали Вас. Нехай у Вашій родині також буде тепло та затишок, а Ваша плідна праця завжди буде запорукою добробуту Ваших рідних.
30 Серпня, 2019 р., 13:43
29 серпня – День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України та п'ята річниця "Іловайського котла".
30 Серпня, 2019 р., 13:18
     Позашкільний навчальний заклад «Дитячо-юнацький центр творчості»  відділу освіти ,молоді та спорту Шевченківської сільської ради, повідомляє, що після 10 туру 54-го чемпіонату Вітовського району з футболу, в якому бере участь 4 команди Шевченківської сільської ради, а саме с. Зелений Гай (2-га група), с.Котляреве, с. Шевченкове, с. Полігон (1-ша група), турнірна таблиця (додається), виглядає наступним чином:
23 Серпня, 2019 р., 13:55
Голова Шевченківської сільської ради Тетяна Шакунова привітала футбольну команду с. Шевченкове, переможця турніру Народного депутата України О.Жолобецького та вручила сітку футбольну.
23 Серпня, 2019 р., 13:37
Щороку День державного прапора в Україні традиційно відзначають у переддень Дня Незалежності – 23 серпня. Історія синьо-жовтого стяга триває уже понад сотню років, тож ми повинні пишатися нашим національним символом.
23 Серпня, 2019 р., 13:35
23 серпня – звичайний сонячний весняний день. А хоча, це не зовсім звичайна дата. Цього дня свій поважний ювілей, 90-річчя святкує чудова людина з великої літери. І це не тільки її особисте свято, а й кожного, хто знає  та поважає Олександру Миколаївну.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь