Прийміть найщиріші привітання з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана з теплим і сердечним святом.

Дата: 01.10.2020 10:27
Кількість переглядів: 365

Прийміть найщиріші привітання з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та  Дня ветерана з теплим і сердечним святом.

Ця дата – не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, ветеранам війни, праці, пенсіонерам, старшим мешканцям  населених пунктів Шевченківської сільської ради -  за вклад в розвиток регіону, за багаторічну добросовісну працю, доброту й мудрість, за активну участь у життєдіяльності  та розбудову населених пунктів.

Ви наша мудрість, наш життєвий досвід, ви подаєте приклад молодому поколінню своєю загартованістю, оптимізмом та розумінням.

В цей день, я низько схиляю перед Вами голову. Нехай завжди Вас оточують увагою і піклуванням близькі люди, нехай тішать своїми успіхами діти, онуки та правнуки і нехай ніщо не засмучує Ваші будні. Міцного здоров’я Вам, довгих років життя, сердечного тепла, любові та душевного спокою!

Фото без опису

З повагою, сільський голова Тетяна Шакунова  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь