24-25 квітня у м.Вознесенськ нашої громади, а саме: економісти та активні громадяни мали змогу прийняти участь у тренінгу «Прозорість бюджетного процесу та фінансового управління в ОТГ» в рамках співробітництва з Програмою DOBRE .

Дата: 26.04.2019 11:14
Кількість переглядів: 592

24-25 квітня у м.Вознесенськ нашої громади, а саме: економісти та активні громадяни мали змогу прийняти участь у тренінгу «Прозорість бюджетного процесу та фінансового управління в ОТГ» в рамках співробітництва з Програмою DOBRE .Фото без опису

 На даному тренінгу ми отримали можливість побачити бюджет не очима спеціалістів, які досконало знають про бюджет «все» з точки зору законодавчих документів, а пересічних мешканців громади. Тож найближчим часом нами буде сформований доступний для всіх і зрозумілий «Бюджет для громадян»,  аби кожен міг зрозуміти що взагалі  являє собою бюджет, з чого він формується, основні джерела надходжень до нашого бюджету, куди йдуть податки отримані від платників, поняття «захищені статті» та перспективний план дій розвитку громади на  2019 рік.

Також ми разом з нашим наставником по напрямку «за прозорі місцеві бюджети» В’ячеславом Ляхом здійснили невеличку екскурсію по Вознесенську. Чудовий робочий день завжди стимулює до прекрасних результатів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь