Пошук

Делегація з представників влади та громадськості Шевченківської ОТГ 6-7 червня 2019 року взяли участь в тренінгу «Антикорупційні механізми в ОТГ»

Дата: 08.06.2019 09:44
Кількість переглядів: 533

Делегація з представників влади та громадськості Шевченківської ОТГ  6-7 червня 2019 року взяли участь в тренінгу «Антикорупційні механізми в ОТГ». Тренери-коучі Громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети» Світлана Гудь, Елла Петренко та В’ячеслав Лях впродовж двох днів знайомили нас з механізмами, які допомагатимуть нам мінімізувати корупційні ризики в громаді, підвищити прозорість дій влади та залучити громадськість до процесів прийняття рішень.

Велику нашу зацікавленість викликали блоки, присвячені наглядовим радам при комунальних підприємствах та врегулювання конфлікту інтересів. Особливо сподобалися практичні вправи, під час яких розглядалися конкретні ситуації та шукали шляхи їх вирішення.

Під час традиційного голосування для першочергового впровадження в громаді майже одноголосно були обрані такі механізми як порядок запобігання та врегулювання конфлікту інтересів та положення про консультації з громадськістю. Разом ми напрацювали покроковий план дій, згідно якого ці механізми будуть впроваджені.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь