Триденний тренінг 17-ої Академії Жіночого Лідерства

Дата: 11.03.2020 16:11
Кількість переглядів: 356

Триденний тренінг 17-ої Академії Жіночого Лідерства в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» пройшов  4-6 березня у м. Миколаїв. Представники Шевченківської ОТГ (директор публічної бібліотеки В.Васильєва, бібліотекарі Полігонівської біб-ки  К. Гончар  та Котляревської біб-ки  В.Мармазинська, директор Полігонівської ЗОШ  Т.Мілінг , соціальний працівник Н.Сорокіна ) старанно навчалися та готові далі ділитися знаннями та набутим досвідом з бажаючими активними мешканцями селищ нашої громади.

Дев’ять навчальних блоків, 14 презентацій, 192 слайди з інформацією щодо жіночого лідерства, бар’єри і переваги на шляху жінок-лідерів, гендерна рівність під час визначення пріоритетів для громадян, комунікаційні стратегії та робота зі ЗМІ – ключові моменти навчання під час тренінгу.

 При підведенні підсумків триденного тренінгу ми отримали домашнє завдання – підготувати матеріали для написання проекту по темі, яка є актуальною та болючою  для мешканців громади. Почали працювати в цьому напрямку: створено ініціативну групу для визначення проблеми, збираємо інформацію шляхом опитування мешканців.

Основною метою нашого проекту, який ми будемо писати після другого етапу тренінгу (9-10 квітня) є покращення якості життя громади через зростання її згуртованості та активізацію мешканців.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь