Р І Ш Е Н Н Я від 23 грудня 2020 року № 14 с. Шевченкове Про внесення змін та доповнень до Програми соціальної підтримки населення Шевченківської сільської ради «Турбота» на 2020 -2021 роки

Дата: 25.08.2021 16:09
Кількість переглядів: 357

                                                        Фото без опису                           

ШЕВЧЕНКІВСЬКА   СІЛЬСЬКА   РАДА                                                                        ВІТОВСЬКОГО   РАЙОНУ     МИКОЛАЇВСЬКОЇ    ОБЛАСТІ                                                                                     ІІІ СЕСІЯ   VІІІ СКЛИКАННЯ

                                              

 Р І Ш Е Н Н Я

 

  від 23 грудня 2020 року                                     №  14                                         с. Шевченкове   

 

Про внесення  змін  та доповнень до  Програми

соціальної підтримки населення Шевченківської

сільської ради «Турбота» на 2020 -2021 роки

 

 

    Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України ”Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, ”Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні”, “Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, ветеранів Національної поліції і деяких інших осіб та їх соціальний захист”, “Про жертви нацистських переслідувань”, “Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи”, “Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей”, “Про соціальну адаптацію осіб, які відбували покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк”, “Про соціальні послуги”, “Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції” та згідно з іншими нормативно-правовими актами, заслухавши інформацію фахівця з соціальної роботи Кулик І.В, сільська рада 

    

                                                             В И Р І Ш И Л А :

 

  1.Внести до  п.8 «Зміст заходів та обсяги витрат»  Програми соціальної підтримки населення Шевченківської сільської ради «Турбота» на 2020-2021 роки,затвердженої рішенням сесії сільської ради від 17 грудня 2019 року № 12  зміни  та  доповнення що додаються.

  2.Затвердити:

Порядок надання матеріальної допомоги учасникам АТО/ООС,інвалідам війни в Афганістані та учасникам ВВВ(додається)

 

Порядок Надання матеріальної допомоги  особам ,які  потрапили в складні життєві обставини(додається)

 

Порядок  виплат на поховання померлих непрацюючих громадян  сільської ради та одиноких громадян,осіб без певного місця проживання,громадян від поховання яких відмовились рідні,знайдених невпізнаних трупів.(додається)

Порядок надання пільг на житлово-комунальні послуги для членів сімей військовослужбовців,які загинули в Афганістані,або залишились особами з інвалідністю(додається)

 Порядок надання пільг з послуг зв’язку ,компенсацій за пільговий проїзд автомобільним транспортом,компенсацій за пільговий проїзд на залізничному транспорті окремим категоріям громадян,які мають право на пільги відповідно до чинного законодавства України.(додається)

 

 Порядок звільнення учасників АТО/ООС,членів їхніх сімей  та членів сімей загиблих(померлих) під час під час участі в АТО /ООС від плати за послуги з утримання житлових будинків,споруд та прибудинкових територій(квартирної плати)незалежно від форм власності(додається).

 

Порядок надання пільг на житлово - комунальні послуги та тверде паливо і скраплений газ  інвалідам 1 і 2 групи по зору.(додається)

 

 Порядок забезпечення  функціонування пунктів обігріву на території Шевченківської сільської ради(додається)

 

   3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань планування,фінансів,бюджету та соціально-економічного розвитку.

 

 

 

               Сільський голова                                                                          О.В.Пилипенко

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                           ДОДАТОК

до  рішення III сесії VІIІ скликання                                                                                                                Шевченківської сільської ради                                                                                                         № 14  від 23.12.2020 року

 

ПОРЯДОК
надання одноразової матеріальної допомоги особам, які потрапили в складні життєві обставини

1. Порядок надання одноразової матеріальної допомоги  особам,які потрапили в складні життєві умови(далі – Порядок) визначає механізм надання та виплати одноразової матеріальної допомоги, що надається для посилення соціального захисту громадян .

2. Матеріальна допомога надається малозабезпеченим, непрацездатним, важко і хронічно хворим громадянам, багатодітним і неповним сім’ям, громадянам похилого віку, ветеранам війни та праці, особам з обмеженими фізичними можливостями, а також учасникам антитерористичної операції, пораненим, травмованим (або одному з членів їх сімей) – учасників антитерористичної операції, іншим громадянам, які внаслідок недостатнього матеріального забезпечення потребують соціальної підтримки.

3. Для надання одноразової матеріальної допомоги, заявник надає до особистого звернення такі документи:

- ксерокопія паспортного документу, що засвідчує особу заявника та адресу його місця проживання;

- ксерокопія довідки про присвоєння ідентифікаційного коду;

- ксерокопія одного з документів: пенсійного посвідчення,посвідчення

інваліда, ветерана війни чи праці, учасника  бойових  дій, інше посвідчення, що встановлює його статус, тощо.

- акт обстеження матеріально-побутових умов  проживання заявника;

- довідки про доходи всіх членів сім’ї заявника за попередні шість місяців перед зверненням;

- довідка про стан здоров'я та необхідність лікування громадянина;

- документи, що підтверджують надзвичайні обставини, які призвели до скрутного становища;

- довідка про склад сім’ї;

- ксерокопія довідки про участь в антитерористичної операції;

- ксерокопії медичних документів, які підтверджують поранення

(травму,ушкодження),отримане під час участі в антитерористичної операції;

- інші документи, що можуть підтверджувати необхідність надання

одноразової матеріальної допомоги.

4. У разі відсутності необхідного пакету  документів, які є обов'язковими для надання одноразової грошової допомоги (пункт 3 Порядку), заяви громадян повертаються до заявника  для подальшого зібрання  документів.

5. За наслідками розгляду отриманих документів, сесія сільської  ради може відмовити в наданні одноразової матеріальної допомоги, якщо:

- заявник працездатний або працездатні члени його сім'ї без поважних

причин не працюють і не зареєстровані в установленому порядку, як безробітні;

- сім'я протягом поточного року вже отримувала одноразову  матеріальну   допомогу з коштів сільського бюджету;

 6.  Визначити розмір одноразової матеріальної допомоги :

- мінімальний – 500,00 гривень ;

- максимальний – 2000,00 гривень.

Розмір допомоги встановлюється на  підставі  актів  складених  створеною комісією  по обстеженню та  вивчення документів, що підтверджують потребу заявника в допомозі.

7. Відповідальність за здійснення  одноразової матеріальної допомоги покладається  на головного бухгалтера  і проводиться шляхом перерахування коштів на  особистий  картковий  рахунок наданий заявником.

 

 

                                                                                                  ДОДАТОК

до  рішення III сесії VІIІ скликання                                                                                                                Шевченківської сільської ради                                                                                                         № 14  від 23.12.2020 року

 

 

                                                           ПОРЯДОК

        надання матеріальної допомоги учасникам бойових дій у роки Великої    

                     Вітчизняної війни мешканцям Шевченківської сільської ради

 

1.  Цей Порядок визначає умови встановлення та виплати щорічної грошової допомоги (далі - щорічна допомога) учасникам бойових дій  у роки Великої Вітчизняної війни Шевченківської сільської ради (далі - УБД у роки Великої Вітчизняної війни).

2.  Право на отримання щорічної допомоги мають УБД у роки Великої Вітчизняної війни, що мають зареєстроване місце проживання на території Шевченківської сільської ради.

3. Для визначення права на встановлення щорічної допомоги УБД у роки Великої Вітчизняної війни надають до Шевченківської сільської ради заяву, посвідчення УБД у роки Великої Вітчизняної війни, документ, що підтверджує реєстрацію місця проживання УБД у роки Великої Вітчизняної війни на території Шевченківської сільської ради на момент звернення, копії паспорта, реєстраційного номеру облікової картки платника податків, з пред’явленням оригіналів документів, інформацію про особовий рахунок, відкритий в уповноваженій банківській установі.

У разі подання заяви законним представником УБД у роки Великої Вітчизняної війни надається також копія паспорта законного представника  та документа,що підтверджує його повноваження,з пред’явленням оригіналу.                                                                                                                     

4.  Виплата допомоги проводиться двічі на рік (до Дня Перемоги -9 травня та Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників -28 жовтня) з місяця подачі всіх документів, визначених у пункті 3 даного Порядку.

5.  Щорічна допомога встановлюється з урахуванням суми виплат на кожне звернення в розмірі 2 000,00 грн.

6.  Виплата щорічної допомоги проводиться шляхом перерахування Шевченківською сільською радою коштів на особові рахунки УБД у роки Великої Вітчизняної війни чи їх законних представників, відкриті в уповноважених банківських установах.

7.  Припинення виплати щорічної допомоги у разі смерті або зміни місця реєстрації (переїзд за межі Шевченківської сільської ради) отримувача здійснюється з 1 числа місяця наступного за місяцем, в якому виникли відповідні обставини.

Сума щорічної допомоги, що належала отримувачу та залишилася недоотриманою у зв’язку з його смертю, виплачується по місяць смерті включно одному із членів сім’ї, з яким проживав отримувач щорічної допомоги, або особі, яка здійснила його поховання.

Для отримання суми невиплаченої щорічної допомоги особа, яка проживала разом з померлим, або особа, що здійснила його поховання, подає до Шевченківської сільської ради заяву, копії паспорту, реєстраційного номеру облікової картки платника податків, свідоцтва про смерть отримувача щомісячної допомоги, відомості про особовий рахунок, відкритий в уповноваженій банківській установі.

 

 

                                                                                                                          ДОДАТОК

до  рішення III сесії VІIІ скликання                                                                                                                Шевченківської сільської ради                                                                                                         № 14  від 23.12.2020 року

 

ПОРЯДОК

надання матеріальної допомоги інвалідам      з числа учасників бойових дій в Афганістані,   мешканцям Шевченківської сільської ради

 

1.  Цей Порядок визначає умови встановлення та виплати щорічної грошової допомоги (далі - щорічна допомога) інвалідам війни з числа учасників бойових дій в Афганістані, Шевченківської сільської ради (далі - інваліди війни).

2.  Право на отримання щорічної допомоги мають інваліди війни, що мають зареєстроване місце проживання на території Шевченківської сільської ради.

3.  Для визначення права на встановлення щорічної допомоги інваліди війни надають до Шевченківської сільської ради заяву, посвідчення інваліда війни, документ, що підтверджує реєстрацію місця проживання інваліда війни на території Шевченківської сільської ради на момент звернення, копії паспорта, реєстраційного номеру облікової картки платника податків, з пред’явленням оригіналів документів, інформацію про особовий рахунок, відкритий в уповноваженій банківській установі.

У разі подання заяви законним представником інваліда війни надається також копія паспорта законного представника та документа, що підтверджує його повноваження, з пред’явленням оригіналів.

4.  Виплата щорічної допомоги проводиться з місяця подачі всіх документів, визначених у пункті 3 даного Порядку.

5.  Щорічна допомога встановлюється в розмірі 2 000,00 грн.

6.  Виплата щорічної допомоги проводиться шляхом перерахування Шевченківською сільською радою коштів на особові рахунки інвалідів війни чи їх законних представників, відкриті в уповноважених банківських установах.

7.  Припинення виплати щорічної допомоги у разі смерті або зміни місця реєстрації (переїзд за межі Шевченківської сільської ради) отримувача здійснюється з 1 числа місяця наступного за місяцем, в якому виникли відповідні обставини.

Сума щорічної допомоги, що належала отримувачу та залишилася недоотриманою у зв’язку з його смертю, виплачується по місяць смерті включно одному із членів сім’ї, з яким проживав отримувач щорічної допомоги, або особі, яка здійснила його поховання.

Для отримання суми невиплаченої щорічної допомоги особа, яка проживала разом з померлим, або особа, що здійснила його поховання, подає до Шевченківської сільської ради заяву, копії паспорту, реєстраційного номеру облікової картки платника податків, свідоцтва про смерть отримувача щомісячної допомоги, відомості про особовий рахунок, відкритий в уповноваженій банківській установі.

8.  Порядок фінансування:

8.1. Фінансування щорічної допомоги здійснюється за рахунок коштів сільського бюджету.

 

 

 

                                                                               

                                                                                                  ДОДАТОК

до  рішення III сесії VІIІ скликання                                                                                                                Шевченківської сільської ради                                                                                                         № 14  від 23.12.2020 року

 

Порядок

виплат на поховання  померлих непрацюючих громадян та померлих одиноких громадян, осіб без певного місця проживання, громадян, від поховання яких відмовилися рідні, знайдених невпізнаних трупів

 

1. Цей Порядок спрямовується на виплати на  поховання померлих  непрацюючих громадян та врегулювання процедури поховання на території Шевченківської  сільської ради:

- померлих одиноких громадян;

- померлих осіб без певного місця проживання;

- померлих громадян, від поховання яких відмовилися рідні;

- знайдених невпізнаних трупів.

2. У цьому Порядку терміни вживаються у значенні, наведеному у Законі України «Про поховання та похоронну справу», Законі України “Про державну соціальну допомогу особам, які не мають права на пенсію, та інвалідам», Законі України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей».

3.  Одинокі громадяни, особи без певного місця проживання, громадяни від поховання яких відмовилися рідні, смерть яких настала в лікувальному закладі, підлягають судово-медичній експертизі за постановою правоохоронних органів. Організація доставки цих тіл до відділу судово-медичної експертизи покладається на керівника даного закладу.

4. Реєстрація смерті померлих осіб, вказаних у пункті 1 цього Порядку, здійснюється відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану» та Правил державної реєстрації актів громадянського стану в Україні, затверджених наказом Міністерства юстиції України від 18 жовтня 2000 р. № 52/5, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 18 жовтня 2000 р. за № 719/4940.

5. У разі відсутності родичів або осіб чи установ, які можуть взяти на себе організацію поховання осіб, вказаних у пункті 1 цього Порядку, організація такого поховання покладається на ритуальну службу згідно з замовленням медичних закладів за рахунок коштів сільського  бюджету. Представник адміністрації медичного закладу (далі – Заявник) звертається до органу державної реєстрації актів цивільного стану з заявою про реєстрацію їх смерті.

6. Поховання померлих осіб, вказаних у пункті 1 цього Порядку, проводиться ритуальною службою згідно укладеного договору-замовлення на організацію та проведення поховання на підставі свідоцтва про смерть за наявності:

- письмового дозволу прокурора у разі наявності підстав вважати, що смерть особи має насильницький характер, після проведення судово-медичної експертизи трупа, проведеної за постановою слідчого або прокурора;

- висновку правоохоронних органів у разі смерті людини за місцем її проживання без ознак насильницької смерті чи підозри на таку.

На підставі свідоцтва про смерть Заявник звертається до сільського  голови або ритуальної служби з приводу укладання відповідного договору-замовлення на організацію та проведення поховання померлих осіб, вказаних у пункті 1 цього Порядку.

Ритуальною службою оформляються необхідні документи на поховання.

 

 

Договір-замовлення на організацію та проведення поховання осіб, вказаних у пункті 1 цього Порядку, оформлюється на підставі примірного договору-замовлення на організацію та проведення поховання , Необхідного мінімального переліку вимог щодо порядку організації поховання і ритуального обслуговування населення, затвердженого наказом Державного комітету з питань житлово-комунального господарства від 19 листопада 2003 р. № 193 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 08 вересня 2004 р. за № 1112/9711.

8. У разі поховання померлих осіб, вказаних у пункті 1 цього Порядку, ритуальна служба надає послуги згідно Необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, які надаються на території Шевченківської сільської ради, затвердженого рішенням Шевченківської сільської ради, відповідно до Необхідного мінімального переліку вимог щодо порядку організації поховання і ритуального обслуговування населення затвердженого наказом Державного комітету з питань житлово-комунального господарства від 19 листопада 2003 р. № 193 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 08 вересня 2004 р. за № 1112/9711.

9. Поховання померлих осіб, вказаних у пункті 1 цього Порядку, здійснюється відповідно до статті 16 Закону України «Про поховання та похоронну справу». Встановлення норм витрат на поховання померлих осіб, вказаних у пункті 1 цього Порядку, здійснюється виходячи з діючих цін/тарифів на ритуальні послуги з оплатою їх за рахунок коштів відповідних місцевих бюджет

10. Під кожну могилу померлих осіб, вказаних у пункті 1 цього Порядку, надається земельна ділянка під одинарне поховання відповідно до розмірів, встановлених Порядком утримання кладовищ розташованих на території Шевченківської сільської ради ( або Вітовського району.

 

 

Необхідний  мінімальний перелік окремих видів ритуальних послуг

 

1.  Оформлення договору-замовлення на організацію та проведення поховання.

 2.  Оформлення свідоцтва про поховання.

 3. Копання могили (викопування могили ручним або механізованим способом, опускання труни з тілом померлого в могилу, закопування могили, формування намогильного насипу та одноразове прибирання території біля могили).

4. Монтаж та демонтаж намогильних споруд при організації під поховання в існуючу могилу. 

5. Надання  автотранспорту  для  перевезення  померлих до кладовища.

6.Встановити розмір допомоги в сумі 750 грн..

7. Перелік документів для отримання компенсації на поховання померлих  не працюючих громадян :

  1. Заява  від особи,яка здійснила поховання на виплату допомоги на поховання,
  2. Ксерокопія  паспорта особи, яка здійснювала поховання.
  3. Копія індетифікаційного  кода
  4. Свідоцтво про смерть
  5. Довідка з сільської ради на поховання (оригінал)
  6. Банківські реквізити  для переказу грошових коштів

 

 

                    

 

 

 

                                                                                                             

                                                                                                                         ДОДАТОК

до  рішення III сесії VІIІ скликання                                                                                                                Шевченківської сільської ради                                                                                                         № 14  від 23.12.2020 року

 

                                                                          ПОРЯДОК

                     надання пільг за оплату житлово-комунальних послуг для членів

                сімей військовослужбовців, які загинули в Афганістані, або залишились                      

                                                                  особами з інвалідністю.

                                                                           

Згідно з Законом  України  «Про статус ветеранів війни», ст.12  « пільги учасникам бойових дій та особам, прирівняним до них» передбачене відшкодування виплат по ЖКП:

 

1.  75 % плати за користування житлом (квартирна плата) в межах норм, передбачених чинним законодавством (21 кв. метр загальної площі житла на кожну особу, яка постійно проживає у житловому приміщенні (будинку) і має право на знижку плати, та додатково 10,5 кв. метра на сім'ю);

2.  75%  знижка плати за користування комунальними послугами (газом, електроенергією та іншими послугами) та скрапленим балонним газом для побутових потреб в межах середніх норм споживання.

Площа житла, на яку надається знижка, при розрахунках плати за опалення становить 21 кв. метр опалювальної площі на кожну особу, яка постійно проживає у житловому приміщенні (будинку) і має право на знижку плати, та додатково 10,5 кв. метра на сім'ю.

Для сімей, що складаються лише з непрацездатних осіб, надається 75% знижка за користування газом для опалювання житла на подвійний розмір нормативної опалювальної площі (42 кв. метри на кожну особу, яка має право на знижку плати, та 21 кв. метр на сім'ю);

3.  75% знижка вартості палива, в тому числі рідкого, в межах норм, встановлених для продажу населенню, для осіб, які проживають у будинках, що не мають центрального опалення;

Перелік документів, необхідних для відшкодування виплат на ЖКП:

  1. Заява на призначення компенсації на ЖКП
  2. Ксерокопія паспорту
  3. Ксерокопія індифікаційного коду
  4. Посвідчення учасника бойових дій
  5. Довідка з місця проживання

 

 

                      

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                            ДОДАТОК

до  рішення III сесії VІIІ скликання                                                                                                                Шевченківської сільської ради                                                                                                         № 14  від 23.12.2020 року

 

                                                                        ПОРЯДОК

    надання інвалідам 1 - 2 групи по зору пільг з оплати житлово-комунальних

                                        послуг та пільг на придбання твердого палива

 

 

1.  Порядок поширюється на інвалідів 1-2 групи по зору

2.  Знижка надається незалежно від виду житла чи форми власності на нього. До житлово-комунальних послуг належать: квартирна плата, плата за обслуговування будинків та прибудинкових територій, водопостачання, гаряче водопостачання, водовідведення, користування тепловою енергією, газом, електроенергією. Якщо будинок не підключений до системи електро-, тепло- або газопостачання на опалення і в ньому наявне пічне опалення, то в такому разі витрати за надання пільг на придбання твердого палива для опалення житла надаються із розрахунку вартості однієї тонни твердого палива на домогосподарство в рік.

 3. Знижка надається в 50% розмірі та в межах норм, передбачених постановами Кабінету Міністрів України від 06.08.2014 № 409 «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування» та від 23.04.2012 № 356 «Про встановлення мінімальних норм забезпечення населення твердим паливом і скрапленим газом та граничних показників їх вартості для надання пільг і житлових субсидій за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам». У разі призначення субсидії пільги з оплати житлово-комунальних послуг та придбання твердого палива і скрапленого газу особам, які зареєстровані (фактично проживають) у житловому приміщенні (будинку), у період її отримання не нараховуються шляхом перерахування коштів організаціям надавачам послуг,відповідно до актів звірки.

 

4.  Перелік документів для відшкодування витрат на ЖКП особам з інвалідністю по зору 1-2 гр.

  1.  Заява  на призначення відшкодування витрат на ЖКП
  2. Ксерокопія паспорта
  3. Ксерокопія кода
  4. Довідка  МСЕК
  5. Довідка з місця проживання

 

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                    

                                                                                                                        ДОДАТОК

до  рішення III сесії VІIІ скликання                                                                                                                Шевченківської сільської ради                                                                                                         № 14  від 23.12.2020 року

 

Зміст доходів

Виконавець

 Термін виконання

Кошти орієнтовно

Кошти орієнтовно

1

Виплата одноразової матеріальної допомоги членам сімей загиблих військовослужбовців та інвалідам війни в Афганістані

Центр надання соціальних послуг Шевченківської сільської ради  

 

Лютий  2021

16 000 грн.

 

2

Надання  щомісячної матеріальної допомоги учасникам бойових дій у роки другої Світової війни

Центр надання соціальних послуг Шевченківської сільської ради  

 

Постійно

60 000 грн.

 

3

Надання матеріальної допомоги  сім'ям загиблих та померлих учасників бойових дій на території інших країн,особам з інвалідністю внаслідок війни на території інших країн

Центр надання соціальних послуг Шевченківської сільської ради  

 

Постійно

26 000 грн.

 

4

Надання матеріальної  допомоги сім’ям загиблих та померлих учасників АТО/ООС на сході України,сім’ям осіб,які загинули  або померли внаслідок поранень, каліцтва,контузії та інших ушкоджень здоров я  , одержаних під час Революції гідності

 

Центр надання соціальних послуг Шевченківської сільської ради  

 

Постійно

15 000 грн.

 

5

Надання щомісячної матеріальної допомоги дітям військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань,у тому числі добровольчих ,які загинули ,пропали безвісті або померли внаслідок поранення,контузії чи каліцтва,одержаних при виконанні службових обов’язків на тимчасово окупованій території АР Крим,м. Севастополя, під час участі в АТО/ООС на сході України

Центр надання соціальних послуг Шевченківської сільської ради  

 

Постійно

24 000 грн.

 

6

Пільгове медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи

Центр надання соціальних послуг Шевченківської сільської ради  

 

Постійно

19 900 грн.

 

7

Відшкодування  витрат на поховання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни

Центр надання соціальних послуг Шевченківської сільської ради  

 

Постійно

10 600 грн.

 

8

Окремі заходи щодо соціального захисту осіб з інвалідністю(грошова компенсація на  бензин, ремонт і  технічне обслуговування автомобілів та транспортне обслуговування, встановлення телефонів особам з інвалідністю 1 та 2 групи)

Центр надання соціальних послуг Шевченківської сільської ради  

 

Постійно

6 400 грн.

 

9

Забезпечення функціонування пунктів обігріву в осінньо - зимовий період на території Шевченківської сільської ради

Центр надання соціальних послуг Шевченківської сільської ради  

 

Осінньо-зимовий період

 

 

10

Підтримка Статутної діяльності громадської організації Жовтневого районного осередку «Українська спілка ветеранів Афганістану»

Центр надання соціальних послуг Шевченківської сільської ради  

 

Постійно

12 226 грн

 

11

Підтримка Статутної діяльності громадської організації « Місцевий осередок Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів України»»

Центр надання соціальних послуг Шевченківської сільської ради  

 

Постійно

31 702 грн.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь