Звіт депутата Шевченківської сільської ради VIII скликання СТАДОВИЧА АНДРІЯ МИХАЙЛОВИЧА про депутатську діяльність у 2021 році

Дата: 21.01.2022 14:57
Кількість переглядів: 275

Звіт депутата Шевченківської сільської ради VIII скликання

СТАДОВИЧА АНДРІЯ МИХАЙЛОВИЧА

про депутатську діяльність у 2021 році

Обраний депутатом Шевченківської сільської ради  від політичної партії «Європейська Солідарність».

Під час здійснення своїх депутатських повноважень керувався Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», іншими державними нормативно-правовими актами та регламентом сільської ради.

Голова комісії з прав людини, законності, депутатської діяльності і етики. З моменту набуття повноважень працюю над виконанням своїх депутатських обов’язків.
Протягом звітного періоду постійно відвідував (за виключенням поважних причин) сесії сільської ради та засідання постійної комісії (з 12 проведених, був присутнім на 11 засіданнях).        Брав участь у засіданні опікунської ради при Миколаївській РДА. Участь в обговоренні  нагальних питань. При ухваленні рішень завжди враховував  думку виборців і користь від цих рішень для життєдіяльності села, захист інтересів громадян та виконання доручень виборців у межах моїх депутатських повноважень, голосував позитивно.

Як депутат сільської ради я всебічно сприяю розвитку соціальної  сфери на селі. Утримуємо в належному стані територію, будівлі та спортивний майданчик. Доглядаємо за похованнями років війни, сільськими кладовищами. Щорічно організовуємо заходи з нагоди святкування  Дня визволення населених пунктів від німецько – фашистських загарбників, Дня Перемоги, храмового свята, долучався до урочистих привітань ювілярів найстаршого покоління сіл старостинського округу. Вивчав питання щодо безперебійного водопостачання в населених пунктах внутрішньої громади (участь в громадських обговореннях).

Постійно підтримую зв’язки з виборцями. У 2021 році до мене зверталися з усними зверненнями з питань надання матеріальної допомоги на лікування, вирішення земельних питань. У міру моїх можливостей  намагався надати допомогу або пояснення з даного питання.

Організував та приймав безпосередню участь в частковому ремонті дорожнього покриття в селі Котляреве. Участь в моніторингу визначення кілометражу приміського автобусу № 113 м. Миколаїв – с. Котляреве (спільно з представниками перевізника та відповідальної особи з Миколаївської ОДА). Був членом комісії зі складання актів матеріально – побутових умов проживання сімей, які опинились в складних життєвих обставинах. Зустріч з депутатом Миколаївської обласної ради – Москаленко В.В. з питання щодо благоустрою населених пунктів внутрішньої громади (придбання спортивного комплексу в с. Котляреве).

У своїй роботі керуюся принципами людяності, взаємоповаги та чесності. Вважаю, що  вміння слухати людей, розуміти їх турботи, мати сили і бажання їм допомагати – це головна життєва  істина. Підбиваючи підсумки звітного періоду, можу стверджувати, що активна і небайдужа участь кожного  мешканця у  житті громади  вестиме нас до нових і відчутних здобутків. Сподіваюсь, що очікувані політичні і економічні  зміни у державі приведуть до  покращення життя у  Шевченківській об’єднаній територіальній громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь