Пошук

Звіт депутатки Шевченківської сільської ради VIII скликання Пасічнюк Оксани Миколаївни про депутатську діяльність протягом 2021 року

Дата: 31.01.2022 08:42
Кількість переглядів: 232

Звіт

депутатки Шевченківської сільської ради VIII скликання

Пасічнюк Оксани Миколаївни

про депутатську діяльність протягом 2021 року

 

Обрана депутатом Шевченківської сільської ради від політичної партії «Слуга народу».

Дата набуття депутатських повноважень – 16 листопада 2020 року. З моменту набуття повноважень працюю над виконанням своїх депутатських обов’язків.

Під час здійснення своїх депутатських повноважень керувалася Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», іншими державними нормативно-правовими актами та регламентом сільської ради.

Вхожу до складу постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку. Протягом звітного періоду приймала участь увсіх засіданнях постійної комісії та сесіях сільської ради. Брала участь в обговоренні нагальних питань. При ухваленні рішень завжди враховувала думку виборців та їх доручення у межах моїх депутатських повноважень.

Протягом звітного періоду:

  1. Всебічно сприяла розвитку соціальної сфери в громаді, зокрема закладів освіти.
  2. За ініціативи жителів с.Вавилове допомагала з організацією Новорічної ялинки-2021.
  3. Сприяла розвитку спорту, а саме участі ФК «Торнадо» у 56 Чемпіонаті Вітовщини з футболу, де команда посіла почесне ІІІ місце.
  4. Приймала участь в привітаннях людей похилого віку-ювілярів з днями народжень, працівників закладів освіти – з нагоди їх професійних свят, також учасників АТО/ООС до Дня Українського козацтва.
  5. Разом зі старостою Кравченко В.В. та спеціалістами сільської ради проводили зустрічі з головним лікарем Цопою П.А., вносили свої пропозиції щодо функціонування всіх медичних закладів на території старостинського округу.
  6. Разом з місцевими жителями неодноразово організували і прибирали території дитячих майданчиків, паркових зон, пам’ятників та сільських кладовищ.
  7. Проведено роботу щодо придбання 6 економічних насосів та 6 насосних станцій (по 4 – для Центрального старостинського округу та по 2 одиниці – для Новокиївського СО), екскаватора для комунального підприємства «Центральне» Шевченківської сільської ради.
  8. За участю пожежників ДУ «Снігурівська виправна колонія (№5)» та Первомайського відділу ДСНС ліквідовано 6 пожеж на  території округу.
  9. Протягом року співпрацювала з депутатами всіх рівнів: місцевими, обласними депутатами: Калюжною О.М., Моторним С.В., та народним депутатом Копитіним І.В..

За час роботи і співпраці депутатського корпусу, голови громади та за сприяння народного депутата України Копитіна І.В.було виділено кошти з соціально-економічної субвенції на придбання 2-х тракторів для громади та на покращення матеріально-технічного забезпечення амбулаторій та ФАПів громади.

У своїй роботі керуюся принципами порядності, людяності, взаємоповаги, взаємодопомоги та чесності. Підбиваючи підсумки звітного періоду, хочу сказати, що активна і небайдужа участь кожного мешканця у житті нашої громади, вестиме нас до нових і відчутних здобутків.

 

 

Дякую за довіру, підтримку та співпрацю всім мешканцям громади!

 

 

 

 

 

 

Депутатка Шевченківської сільської ради

VIII скликання                                                            Оксана ПАСІЧНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь