Пошук

Звіт депутатки Шевченківської сільської ТГ VIII скликання Нікітіної Надії Миколаївни Про депутатську діяльність у 2021 році

Дата: 02.02.2022 09:04
Кількість переглядів: 188

Звіт депутатки Шевченківської сільської ТГ VIII скликання

Нікітіної Надії Миколаївни

Про депутатську діяльність у  2021 році

Я, Нікітіна Надія  Миколаївна, обрана депутаткою Шевченківської сільської ТГ від округу № 2.

Під час здійснення своїх депутатських повноважень керувалася здоровим глуздом, Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад» та іншими державними нормативно-правовими актами , що визначають порядок діяльності депутатів місцевих рад.

Впродовж своєї каденції постійно відвідувала засідання  комісії та сесії сільської ради. Входжу до складу постійної комісії  з питань планування, фінансів, бюджету та соціально – економічного розвитку. З моменту набуття повноважень працюю над виконанням своїх депутатських обов’язків. Брала участь в обговоренні  нагальних питань. При ухваленні рішень завжди враховувала  думку виборців і користь від цих рішень для життєдіяльності нашої громади, захист інтересів громадян  у межах моїх депутатських повноважень.

Як  депутатка сільської ради та членкиня громадської організації «Зеленогайські Ініціативи»,   я всебічно сприяю розвитку соціальної  сфери нашого села. Утримуємо в належному стані всю  територію села, сортуємо другорядну сировину (пластик та скло), проводимо різні свята та інше. Маю бажання змінювати світ на краще.

Підтримуючи зв’язки з виборцями міру моїх можливостей)  намагаюсь надавати допомогу або пояснення на різні питання. Завжди відкрита до діалогу, пропозицій та зауважень.

У своїй роботі керуюся принципами людяності, взаємоповаги та чесності.  Вважаю,що  робота депутатів ради полягає у повазі, згуртованості та виваженості  щодо прийняття або не прийняття тих чи інших рішень. Звичайно бувають розбіжності у деяких питаннях, але це нормальна робоча атмосфера. Головне, щоб  ми працювали єдиною командою на благо розвитку нашої громади.

Щоб якісно покращити свої знання та навички депутата місцевої ради я постійно навчаюсь нового. Була присутня на багатьох  онлайн платформах: Національні форуми, вебінари, конференції, вебсемінари, презентації реформ. За цей рік маю багато сертифікатів від Інституту Політичної Освіти,  Школи Місцевого Самоврядування, Літньої Школи Місцевого Самоврядування та Академії Жіночого Лідерства.

Впевнена, що нові знання допоможуть в розбудові нашої громади та України в цілому!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь