Пошук

ЗВІТ ДЕПУТАТКИ ШЕВЧЕНКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ ДУКИ ВІКТОРІЇ ВОЛОДИМИРІВНИ

Дата: 09.02.2022 09:29
Кількість переглядів: 283

ЗВІТ

ДЕПУТАТКИ ШЕВЧЕНКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

ДУКИ ВІКТОРІЇ ВОЛОДИМИРІВНИ

про депутатську діяльність з 2020 – 2021 році

Обрана депутатом Шевченківської сільської ради від суб’єкта висування політичної партії «Слуга народу».

Дата набуття депутатських повноважень 11 грудня 2020 року.

Під час здійснення своїх депутатських повноважень керувалася Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», іншими державними нормативно-правовими актами та регламентом сільської ради.

Вхожу до складу та є секретарем постійної комісії з питань молоді, освіти, культури, фізичного виховання, охорони здоров’я та соціальної політики. Протягом 2021 року проведено 11 засідань комісії та розглянуто було питання: щодо оптимізації закладів освіти; стратегію розвитку освіти; покращення матеріально-технічного забезпечення закладів; харчування дітей закладів освіти; розвиток культурного напрямку громади. З моменту набуття повноважень працюю над виконанням своїх депутатських обов’язків.

Протягом звітного періоду постійно відвідувала (за виключенням відрядження на навчальні курси та першої, на якій ще не вступила вповноваження, як депутатка) сесії сільської ради та засідання постійної комісії (з 12 проведених (5 чергових і 7 позачергових), брала участь в обговоренні нагальних питань у 11 засіданнях). При ухваленні рішень завжди враховувала думку виборців і користь від цих рішень для життєдіяльності села, захист інтересів громадян та виконання доручень виборців у межах моїх депутатських повноважень, голосувала позитивно.

Як депутатка Шевченківської сільської ради, я всебічно сприяю розвитку соціальної сфери в громаді, зокрема закладів дошкільної освіти та шкіл. Допомагаю утримувати в належному стані територію сіл, комунальні будівлі та місця загального використання – парк, спортивний майданчик села Котляреве. Беру активну участь у роботі з благоустрою за похованнями сільських кладовищ, пам’ятниками загиблим воїнам, та односельцям війни, я є одним із ініціаторів та активним виконавцем заходів щодо проведення робіт з даного напрямку (за співпраці не байдужих мешканців сіл було прибрано і відремонтовано пам’ятники села Котляреве). Брала активну участь та була співорганізатором святкування Дня села Котляреве. Долучалась до привітань ювілярів найстаршого покоління громади. Приймала участь в громадських обговореннях у вивчені питання щодо безперебійного водопостачання в населених пунктах громади сіл Котляреве (вул. Новостройна, мікрорайон Елітнє), Шевченко. За моєї ініціативи та співпраці депутатського корпусу і голови громади було замінено водогін до Котляревського закладу дошкільної освіти та розпочато капітальний ремонт частини приміщення закладу (планують завершити до червня 2022 року). Була учасницею виїзної робочої групи, щодо вивчення питання перепрофілювання та оптимізації освітніх закладів громади. За співпраці з старостою Котляревського старостинського округу та спонсорської допомоги Білоножко О.С. встановлено елементи дитячого майданчика в Котляревський заклад дошкільної освіти та придбано новорічні подарунки для дітей. За моєю ініціативою і співпраці з Т.В.О. генерального директора ТОВ ВЗП «Еліка» Загороднюком А.Д. та за зверненням від педагогічного колективу Котляревського закладу було придбано новорічна штора для закладу. Була членом ініціативної групи, що проводили моніторинг визначення кілометражу приміського автобуса № 113 м. Миколаїв – с. Котляреве (спільно з представниками перевізника та відповідальної особи з Миколаївської ОДА). Розглядали питання щодо виділення коштів на ремонт покрівлі котельні Котляревського ЗЗСО, придбання шкільних автобусів, ремонту даху та утеплення закладів освіти громади. Проведено зустріч з народним депутатом України – Копитіним І.В. та депутатом Миколаївської районної ради – Моторним С.В. з питання благоустрою, розвитку населених пунктів громади та щодо виділення коштів на покращення матеріального становища закладу та (придбання будівельного матеріалу для тіньового навісу дитячого майданчика). За час робити і співпраці депутатського корпусу, голови громади та за сприяння народного депутата України Копитіна І.В. було виділено кошти з соціально-економічної субвенції на купівлю 2-х тракторів для господарської діяльності громади на придбання оснащення для покращення матеріально-технічного забезпечення амбулаторій та ФАПів громади.

Підтримую зв’язки з виборцями так у 2021 році до мене зверталися з усними зверненнями: з питань надання матеріальної допомоги на лікування; вирішення земельних питань для учасників бойових дій: літнього оздоровлення та реабілітації учасників бойових дій та їх членів родини; вуличного освітлення; водопостачання. У міру моїх можливостей намагалася надати допомогу або пояснення з даного питання.

Протягом звітного періоду проходила навчання для депутаток України: «Майстерня політичної участі «Я-депутатка» квітень-червень 2021 р. м. Київ, від Програми розвитку Організацій Об'єднаних Націй (ПРООН) в України; «Місцеве самоврядування. Крок до ефективності» від Інституту Політичної Освіти м. Харків, вересень 2021 р.; в Академії Жіночого Лідерства у рамках програми «Підтримки жінок-лідерок в Україні» листопад 2021 р. Київ.

У своїй роботі керуюся принципами людяності, взаємоповаги, взаємодопомоги та чесності. Вважаю, що вміння слухати людей, розуміти їх турботи, мати сили і бажання їм допомагати – це головна життєва істина. Підбиваючи підсумки звітного періоду, можу стверджувати, що активна і небайдужа участь кожного мешканця у житті нашої громади, вестиме нас до нових і відчутних здобутків. Сподіваюсь, що очікування політичних і економічних змін у державі приведуть до покращення життя у Шевченківській територіальній громаді.

 

Дякую за довіру та підтримку всім мешканцям громади!

 

Депутатка Шевченківської сільської ради

VIII скликання                                                    ‘________         ДУКА Вікторія

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь