ЗВІТ ДЕПУТАТА ШЕВЧЕНКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ Герасимчук Ірини Анатоліївни про депутатську діяльність з 2020 – 2021 році

Дата: 10.02.2022 08:34
Кількість переглядів: 292

ЗВІТ

ДЕПУТАТА  ШЕВЧЕНКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

Герасимчук Ірини Анатоліївни

про депутатську діяльність з 2020 – 2021 році

Обрана депутатом Шевченківської сільської ради від політичної партії Европейська Солідарність

З моменту набуття повноважень працюю над виконанням своїх депутатських обов’язків

Під час здійснення своїх депутатських повноважень керувалася Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», іншими державними нормативно-правовими актами та регламентом сільської ради.

  Приймала  постійну  участь  у засіданнях постійної комісії з питань  з питань молоді, освіти, культури, фізичного виховання, охорони здоров’я та соціальної політики, на яких були  обговорені основні проблемні  питання  життєдіяльності  об’єднаної територіальної громади. Неодноразово була секретарем засідань.

Протягом звітного періоду постійно відвідувала (за виключенням лікарняного) сесії сільської ради та засідання постійної комісії (з 12 проведених (5 чергових і 7 позачергових), брала участь в обговоренні нагальних питань у 11 засіданнях). Були розглянуті такі питання: щодо оптимізації закладів освіти; стратегію розвитку освіти; покращення матеріально-технічного забезпечення закладів; харчування дітей закладів освіти; розвиток культурного напрямку громади.

При ухваленні рішень завжди враховувала думку виборців і користь від цих рішень для життєдіяльності села, захист інтересів громадян та виконання доручень виборців у межах моїх депутатських повноважень, голосувала позитивно.

  Під час особистих зустрічей намагаюся оперативно реагувати на звернення громадян. Підтримую тісні зв’язки з керівниками усіх організацій та установ, які забезпечують життєдіяльність громади, та активістами громадських організацій.

За зверненнями громадянам неодноразово протягом року мною надавалися акти підтвердження фактичного проживання  або непроживання особи. Підтримую тісну співпрацю з поліцейським офіцером громади, надаю інформацію, неодноразово разом з поліцейським  відвідувала  неблагонадійні  та  проблемні сімї.

За зверненнями громадян надаю консультативну допомогу у вирішення конфліктних ситуацій. Приймаю скарги та пропозиції від населення щодо покращення життя та інфраструктури в громаді.  

Як, директор ЗДО, вчитель маю змогу на постійній основі підтримувати зв’язок зі своїми виборцями. Своїми діями сподіваюся підтримувати гідний  рівень довіри до місцевої влади в громаді. Всебічно сприяю розвитку соціальної сфери в громаді, зокрема закладів дошкільної освіти та шкіл. Допомагаю утримувати в належному стані територію селища, комунальні будівлі та місця загального використання – дитячий майданчик «Казка». Долучалась до привітань ювілярів найстаршого покоління громади, одиноких людей, дітей які мають статуси.  Приймала участь у вивчені питання разом з начальником ЖЕКу та замісником голови громади щодо сміттєзвалища в селище Луч, заміні труби водопостачання в населеному пункті.

 За моєї ініціативи та співпраці  з обласним депутатом було придбано для Лучівської  філії  Шевченківського  ЗЗСО I-III ст  ігровий  комплекс «Гімнаст» на суму 32 тис. 400 грн. Була учасницею виїзної робочої групи з депутатів ,щодо вивчення питання з харчування, перепрофілювання та оптимізації освітніх закладів громади. Розглядали  питання та виділення  коштів  на шкільний автобус. За час робити і співпраці депутатського корпусу, голови громади та за сприяння народного депутата України Копитіна І.В. було виділено кошти з соціально-економічної субвенції на придбання  2-х тракторів для громади.

  Підтримую зв’язки з виборцями, так у 2021 році до мене зверталися зі зверненнями: з питань надання  консультативної допомоги з питаньякі стосуються соціальних виплат громадянам; з питань надання матеріальної допомоги на лікування; вирішення земельних питань для учасників бойових дій; літнього оздоровлення та реабілітації учасників бойових дій та їх членів родини; вуличного освітлення; водопостачання. У міру моїх можливостей намагалася надати допомогу або пояснення з даного питання.

Моє життєве й депутатське кредо й надалі залишається незмінним: «Виконувати те, що обіцяю. Вислухати й допомогти кожному, хто звертається». Як депутат Шевченківської  сільської ради проводжу прийом виборців постійно, за потребою та особистим телефоном.

Дякую за довіру та підтримку всім мешканцям громади!

Депутат Шевченківської сільської ради

VIII скликання                                                    ________       Герасимчук   Ірина


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь