Звіт депутата Шевченківської сільської ради VIII скликання Пазюк Тетяни Олександрівни про депутатську діяльність з 2020 – 2021 році

Дата: 10.02.2022 13:22
Кількість переглядів: 287

ЗВІТ

ДЕПУТАТА  ШЕВЧЕНКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

Пазюк Тетяни Олександрівни

про депутатську діяльність з 2020 – 2021 році

У жовтні 2020 року була обрана депутатом Шевченківської сільської ради на виборчому окрузі №1.

У своїй діяльності керуюсь Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», регламентом сільської ради та іншими нормативно-правовими актами.

Обрана секретарем постійної комісії сільської ради з  питань містобудування,  житлово-комунального   господарства, транспорту, комунальної  власності, будівництва, земельних  відносин  та  охорони  природи.

Протягом звітного періоду  відвідувала сесії сільської ради та засідання постійної комісії, з 12 проведених, брала участь в обговоренні нагальних питань у 7 засіданнях.

При ухваленні рішень завжди враховувала думку виборців і користь від цих рішень для життєдіяльності села, захист інтересів громадян та виконання доручень виборців у межах моїх депутатських повноважень.

Тримаю зв’язок з виборцями, у тому числі в телефонному режимі, намагаюся оперативно реагувати на звернення громадян та у міру своїх можливостей надати допомогу або пояснення з питань, що хвилюють жителів. Підтримую співпрацю з поліцейським офіцером громади.

За зверненнями громадянам протягом року мною надавалися акти підтвердження фактичного проживання  або непроживання особи в кількості  45 актів.

За зверненнями громадян надаю консультативну допомогу з вирішення конфліктних ситуацій. Приймаю скарги та пропозиції від населення щодо покращення життя та інфраструктури в громаді. Мною  складено 6 депутатських звернень з різних  питань (усунення поломок вуличного освітлення, про надання дозволів на кронування дерев, про проведення капітального ремонту башти Рожновського  за адресою с. Шевченкове вул. Радісна навпроти Шевченківського дошкільного навчального закладу, про ремонт доріг, по якій рухається маршрутне таксі №133 Шевченкове-Миколаїв, Миколаїв-Шевченкове, а саме: вул. Центральна, вул. Дружби, вул. Горіхова, вул. Першотравнева).

Як депутат Шевченківської  сільської ради проводжу прийом виборців першу середу місяця о 15:00 в приміщені Палацу культури, та за  особистим телефоном.

У своїй роботі керуюся принципом людяності, взаємоповаги та чесності. Вважаю, що вміння слухати людей, розуміти їх турботи, мати сили і бажання їм допомагати – це головна життєва істина.  Підбиваючи підсумки звітного періоду, можу стверджувати, що активна і небайдужа участь кожного мешканця у житті нашої громади, вестиме нас до нових і відчутних здобутків.

 

Дякую за довіру та підтримку всім мешканцям громади!

Депутат Шевченківської сільської ради

VIII скликання                                                    ________       Пазюк Тетяна

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь