Вторгнення на територію України окупаційних збройних сил російської федерації, масове і хаотичне застосування різноманітних систем озброєння та мінування призвело до масштабного забруднення територій і населених пунктів Миколаївської області вибухоне

Дата: 19.04.2023 11:24
Кількість переглядів: 197

Вторгнення на територію України окупаційних збройних сил російської федерації, масове і хаотичне застосування різноманітних систем озброєння та мінування призвело до масштабного забруднення територій і населених пунктів Миколаївської області вибухонебезпечними предметами.

Зі свого боку, піротехнічні підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області (далі - Головне управління) щоденно виконують завдання з протимінної діяльності, обстежують території населених пунктів, об'єктів економіки, критичної інфраструктури та суб'єктів господарювання, виявляють та знешкоджують десятки одиниць вибухонебезпечних предметів. Також триває проведення робіт з обстеження кладовищ на наявність вибухонебезпечних предметів. Однак значна кількість рослинності та металевих конструкцій на кладовищах унеможливлюють використання металошукачів і ускладнюють проведення обстежень стандартними методами. Як наслідок - неможливо стовідсотково гарантувати відсутність на територіях обстежених кладовищ вибухонебезпечних предметів.

Враховуючи досвід розмінування деокупованих територій, у тому числі інших областей, оперативну обстановку та з метою забезпечення безпеки населення Шевченківської сільської ради, Миколаївське районне управління Головного управління пропонує:

- у взаємодії з територіальними підрозділами Національної поліції України, обмежити відвідування населенням кладовищ на території громади, які розташовані на деокупованих територіях та у місцях проведення активних бойових дій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь