Інформація про проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності

Дата: 30.05.2023 15:55
Кількість переглядів: 88

Інформація про проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності  

Фото без опису

Шевченківська сільська рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності з проведення робіт щодо експертної оцінки об’єктів комунального майна Шевченківської сільської ради:

  • земельна ділянка, кадастровий номер 4823384700:06:057:0002, комунальна власність, цільове призначення:для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (для обслуговування складського приміщення, допоміжних будівель і споруд), площа: 0,1013 га, розташованою за адресою: Миколаївська область, Миколаївський район, с. Шевченкове, вул. Вишнева, 21.
  • земельна ділянка, кадастровий номер 4823384701:06:057:0013, комунальна власність, цільове призначення:для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (для обслуговування складського приміщення, допоміжних будівель і споруд), площа: 1,3700 га, розташованою за адресою: Миколаївська область, Миколаївський район, с. Шевченкове, вул. Вишнева, 25.

Мета: визначення вартості майна для продажу земельної ділянки.

Суб’єкти оціночної діяльності, які бажають взяти участь в оголошеному конкурсі, подають до сільської ради заяву на участь у конкурсі за встановленою формою (додаток 1 до Положення), на кожний об’єкт окремо.

До заяви додаються:

 

- конкурсні пропозиції щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної оцінки земельної ділянки (подаються у запечатаному конверті);

- документи щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду суб’єкта оціночної діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна (експертної грошової оцінки земельної ділянки) та підписання звіту про оцінку майна (експертну грошову оцінку земельної ділянки);

- копії кваліфікаційних документів оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок, у тому числі посвідчень про підвищення кваліфікації оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок (подаються у разі проведення конкурсу з метою виконання робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок).

- письмова згода керівника суб’єкта оціночної діяльності, що має спеціальний дозвіл на провадження діяльності, пов’язаної з державною таємницею, і залучається претендентом (за потреби);

- інформація про претендента, яка містить:

- наявність сертифіката суб’єкта оціночної діяльності та (або) відповідного документа, передбаченого статтею 6 Закону України «Про оцінку земель»;

- наявність спеціального дозволу на провадження діяльності, пов’язаної з державною таємницею;

- інформацію про оцінювачів, що перебувають у трудових відносинах з претендентом, а також яких він залучає до надання послуг з оцінки та підписання звіту про оцінку майна (експертну грошову оцінку земельної ділянки): кваліфікація, стаж роботи, членство у саморегулівних організаціях оцінювачів, наявність відповідної форми допуску до державної таємниці тощо.

 

У разі невідповідності документів вимогам чинного законодавства, цього Положення, а також у разі подання неповного пакета документів, заява на участь у конкурсі не розглядається.

Конкурс відбудеться 13.06.2023 року о 11 годині в приміщенні сільської ради за адресою: с. Шевченкове, вул. Шевченка, 34. Контактний телефон голови комісії - +380733218846.

Кінцевий термін подачі документів – 12.06.2023 року до 12.00 години.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь