Новини

25 Вересня, 2018 р., 16:43
 Збереження та зміцнення фізичного, психічного і духовного здоров’я дитини - одне із основних завдань, визначених Законом України «Про дошкільну освіту».  21.09.2018  в Котляревському  закладі дошкільної освіти  «Барвінок» пройшов "День здоров'я". Під гаслом: «З фізкультурою ми дружимо!» дві команди спортсменів "Силачі" та "Богатирі" бігали, стрибали, кидали м'ячі. Вихователі розвивали рухові, творчі, комунікативні здібності малечі, створили  атмосферу радості та позитивного настрою. Змагання пройшли дружньо, весело, цікаво.
17 Вересня, 2018 р., 14:06
      14 вересня 2018 року у приміщені Палацу культури села Шевченкове відбувся другий етап відбору до участі у програмі «ДОБРЕ», на якому мешканці громади обговорювали перший проект, з яким наша громада може прийняти участь. Розглянулися пропозиції громади в напрямку освіти:  -    Фізкультурно-оздоровча робота в умовах сучасного загальноосвітнього закладу дошкільної освіти;  -    Матеріальне заохочення школярів, за високі досягнення у навчальному процесі.       В процесі громадського обговорювання, за підсумками голосування, яке відбулося мешканцями громади було обрано перший  Проект – «Фізкультурно-оздоровча робота в умовах сучасного загальноосвітнього закладу дошкільної освіти».         Також сподіваємося, що в жовтні місяці цього року,  ми дізнаємося, чи обрали нашу Шевченківську ОТГ для участі у програмі «ДОБРЕ».
17 Вересня, 2018 р., 11:10
13 вересня 2018 року відбулось засідання школи «Соціальних знань» в  с.Шевченкове. Зустріч відбулась у новому розважальному форматі. Слухачі школи зіграли у гру «Брейн-ринг», де показали неабияку ерудицію з різних питань і разом заспівали пісні під час музичної паузи.           Фахівці відділу культури і соціального захисту Мезінова Н.О. і Смирнова Л.В., які були ведучими програми, виступили з гумористичним номером «Мадам Брошкіна», який дуже сподобався присутнім.
06 Вересня, 2018 р., 15:52
Основною її метою є забезпечення ефективного функціонування, підвищення безпеки руху, швидкості, комфортності та економічності автоперевезень пасажирів і вантажів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь